Καλλιάνος: Παραμένει η αφρικανική σκόνη και η ηλιοφάνεια

Αναλυτικά η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου για την Κυριακή.

Ο Γιάννης Καλλιάνος σημειώνει ότι την Κυριακή ο καιρός θα συνεχίσει να είναι αίθριος, με την αφρικανική σκόνη να παραμένει στην ατμόσφαιρα.

Πιο αναλυτικά, ο γνωστός μετεωρολόγος μέσα από την συχνότητα του Mega ανέφερε πως ο καιρός θα είναι καλός στις περισσότερες περιοχές, αλλά στα κεντρικά και βόρεια

ηπειρωτικά τμήματα θα αναπτυχθούν λίγες αραιές νεφώσεις, που κατά διαστήματα θα πυκνώνουν, χωρίς ωστόσο να αναμένονται βροχές.

Επίσης, στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά, αλλά και στο Αιγαίο θα επικρατήσει ηλιοφάνεια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, και σκόνη από την Αφρική.

Όσον αφορά την Αττική, αναμένεται ηλιοφάνεια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Επιπλέον, για την Θεσσαλονίκη ο Γιάννης Καλλιάνος τόνισε πως αναμένονται λίγες αραιές νεφώσεις, πρόσκαιρα πυκνότερες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Ακολουθεί η αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ για τον καιρό των επόμενων ημερών.

Δευτέρα 10/5

Γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα νότια.

Τρίτη 11/5

Γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα το πρωί ανατολικοί έως 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά.

Τετάρτη 12/5

Γενικά αίθριος καιρός. Στα δυτικά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, οι οποίες στα βορειοδυτικά τις απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο το πρωί τοπικά 6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση και θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 5 και στα νότια έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά.

Πέμπτη 13/5 και Παρασκευή 14/5

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και βόρεια θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΑΝΟΣΚΑΙΡΟΣΠΡΟΓΝΩΣΗΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗΣΚΟΝΗΗΛΙΟΣΕΙΔΗΣΕΙΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα