Κακοκαιρία σήμερα στην Αττική με νέες καταιγίδες - Πού θα πέσει χιόνι

Συνέχεια της κακοκαιρίας σήμερα Παρασκευή 17/3. Οι περιοχές που θα χιονίσει. Πότε βελτιώνεται ο καιρόςΣε ισχύ βρίσκεται από χθες το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού για την κακοκαιρία που επηρεάζει και την Αττική. Σήμερα, η ΕΜΥ επικαιροποίησε εκ νέου το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του…

ΕΜΥ: Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο

Καιρός για το Σάββατο 18/3

Στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στις Κυκλάδες, την Κρήτη και στα νότια Δωδεκάνησα όπου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κρήτη θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα το πρωί τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια τους 13 με 15 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 15 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός για την Κυριακή 19/3

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας και μόνο στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν ασθενείς βροχές.

Η ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές.

Live η κακοκαιρία από το Windy:

Keywords
Τυχαία Θέματα