Ιωάννα Κουσκούση: Ζήτησε συγγνώμη για το μπουγέλωμα από τον Νίκο Χαρδαλιά

Συγγνώμη ζήτησε από τον Νίκο Χαρδαλιά, η γυναίκα που τον περιέλουσε με νερό τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Εξέλιξη στην υπόθεση του μπουγελώματος του Νίκου Χαρδαλία, είχαμε από την πλευρά της Ιωάννας Κουσκούση.

Η δράστις, η οποία έχει μηνυθεί για την πράξη της από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, ζήτησε δημοσίως συγγνώμη από τον ίδιο.

«Επειδή εγώ είμαι παιδί του Θεού και πιστεύω στον Πανάγιο Πατέρα μας και στον Ιησού Χριστό, ζητάω ταπεινά συγγνώμη από τον κ. Χαρδαλιά

γι’ αυτό που του ‘κανα, γιατί δεν αξίζει σε κανέναν άνθρωπο, ό,τι κι αν έχει κάνει. Γιατί το έλεος του Θεού το θέλω», είπε σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή στη Θεσσαλονίκη:

«Δεν το λέω για να αποσύρει τη μήνυση, αλλά θέλω το έλεος του Θεού και θέλω να με συγχωρέσει μέσα από τα βάθη της ψυχής μου, γιατί είμαι καλό παιδί», συμπλήρωσε.

Πλέον, αναμένεται να δούμε εάν θα υπάρξει αντίδραση από την πλευρά του υφυπουργού.

Εν τω μεταξύ, την Κυριακή, ήλθε το φως της δημοσιότητα το video από τη στιγμή που η 44χρονη περιλούζει με νερό τον κ. Χαρδαλιά:

{https://youtu.be/6KxWRS7eGr8}

Σημειώνεται ότι η δίκη της «παρουσιάστριας» θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο, αφού η πρώτη εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε εξαιτίας των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Keywords
Τυχαία Θέματα