Ιωάννα Κουσκούση: Ποια είναι η Θεσσαλονικιά που μπουγέλωσε τον Νίκο Χαρδαλιά

Η Ιωάννα Κουσκούση μπουγέλωσε τον Νίκο Χαρδαλιά στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Τρίτης φωνάζοντας «καταστρέψατε την Ελλάδα».

Η Ιωάννα Κουσκούση δηλώνει παρουσιάστρια και το μεσημέρι της Τρίτης, μπουγέλωσε στη Θεσσαλονίκη τον υφυπουργό Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Παρόλα αυτά, ενώ έχει γίνει γνωστή για διάφορα περιστατικά

στα οποία έχει συμμετάσχει, όπως λεκτική επίθεση σε αστυνομικούς την περίοδο του lockdown και μια αυθόρμητη selfie με τον Αλέξη Τσίπρα, λίγα είναι γνωστά για την ζωή της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η Ιωάννα Κουσκούση είναι Espresso Girl και γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, που ζει μέχρι σήμερα.

Ακόμη, λατρεύει τη γυμναστική, το καλό φαγητό, τους φίλους της, τη φύση και τα ζώα.

Επίσης, τον ελεύθερο χρόνο της περνάει πάντα με τον εξάχρονο γιο της, τον Χρήστο, που τον λατρεύει όσο τίποτα σε αυτή τη ζωή.

Παιδικό της όνειρο ήταν να γίνει αστυνομικός, αλλά τελικά την κέρδισε η showbiz, σύμφωνα με την ίδια. Έχει ασχοληθεί με την ηθοποιία, το μόντελινγκ, την παρουσίαση και τη δημοσιογραφία.

Πλέον, παρουσιάζει στο STAR Βορείου Ελλάδος το «Ζήσε με αγάπη» με την επί 22 χρόνια κολλητή της Φωτεινή Μάντζιου.

Ταυτόχρονα, ζητά να είναι υγιές και ευτυχισμένο το παιδί της, να καταπολεμηθεί ο καρκίνος και να υπάρχουν μόνο αγάπη και αλληλεγγύη στον κόσμο.

Μάλιστα, η ίδια θεωρεί πως το δυνατό της σημείο είναι η ενέργεια και το πάθος της για ό,τι κάνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα