Ιερέας 81 ετών παντρεύτηκε 27χρονο - Πέθανε και του τα άφησε όλα, τίποτα στην οικογένειά του

Ο πρώην ιερέας της Εκκλησίας της Αγγλίας, Philip Clements, ο οποίος ήταν παντρεμένος με το μοντέλο Florin Marin, είναι νεκρός. Τα άφησε όλα στον νεαρό.

Ο Philip Clements, ένας 81χρονος πρώην κληρικός, παντρεμένος μ’ έναν 27χρονο Ρουμάνο, τον Florin Marin, πέθανε σε νοσοκομείο του Βουκουρεστίου στις 31 Μαΐου.

Ο Clements, ο οποίος ήταν πρώην εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Αγγλίας, πέθανε μόνος του στο νοσοκομείο, καθότι το ίδρυμα απαγόρευε τις επισκέψεις λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο Marin, ο οποίος ήταν 54

χρόνια νεότερος από τον σύζυγό του, δήλωσε πως, παρ’ ότι ήταν απογοητευμένος μετά τον θάνατο του Clements, πιστεύει πως δύο μέρες θλίψης αρκούν για τον αγαπημένο του, αφού δεν θα ήθελε να είναι δυστυχισμένος για πολύ καιρό.

{https://www.instagram.com/p/Br1OwSqg0u5/}

Μετά από δύο μέρες πένθους, ο Marin παρέλαβε τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που πήρε από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής του Clements, ένα σπίτι επίσης εκατοντάδων χιλιάδων που αγοράστηκε νωρίτερα στο όνομά του και μια παχυλή σύνταξη που αναμένεται να λαμβάνει εφ όρου ζωής.

Το νεαρό μοντέλο αποκάλυψε πως ο Clements αρρώστησε κατά τη διάρκεια του lockdown και δεν μπόρεσε να επισκεφθεί το γιατρό του στο Ηνωμένο Βασίλειο, λόγω του περιορισμού της κίνησης. Αυτό έκανε τα φάρμακά του να εξαντληθούν.

{https://www.instagram.com/p/Br1PvniieOp/}

Ο Marin αποκάλυψε πως ο Clements αρνήθηκε να πάει σε νοσοκομείο, για πολλές μέρες αφότου αρρώστησε. Αργότερα, ανέπτυξε πυρετό και αποπροσανατολίστηκε, οπότε ο Marin τον πήγε στο νοσοκομείο. Ο Clements μεταφέρθηκε σε ΜΕΘ, όπου αργότερα έπεσε σε κώμα. Μπήκε σε μηχανική υποστήριξη, ωστόσο, δεν επανήλθε ποτέ. Πέθανε στις 31 Μαΐου.  

{https://www.instagram.com/p/B8zkQqdKAlx/}

Ο Clements δεν άφησε τίποτα στην οικογένειά του…

 

Keywords
Τυχαία Θέματα