iPhone 12: Πιθανώς αναβάλλεται μέχρι το Νοέμβριο η κυκλοφορία του

Το καινούργιο μοντέλο iPhone 12 πιθανώς αναβάλλεται μέχρι τον Νοέμβριο, εξαιτίας του κορονοϊού.

Το καινούργιο iPhone 12 αναβάλλει την κυκλοφορία του μέχρι το Νοέμβριο ή τον Οκτώβριο, εξαιτίας του κορονοϊού. Συγκεκριμένα ήταν να βγει στην αγορά το Σεπτέμβριο, όπως και συνηθίζει η Apple να λανσάρει τα προϊόντα της, εκείνο το μήνα του έτους. Παρόλα αυτά, η πανδημία του κορονοϊού,

εμποδίζει την κυκλοφορία του, καθώς τα περισσότερα εργοστάσια της εταιρείας βρίσκονται στην Κίνα, όπου υπάρχει καραντίνα.

Βεβαίως, μπορεί η κινεζική κυβέρνηση να ανακοίνωσε, πως η χώρα επανέρχεται στην σταθερότητα κι όλες οι επιχειρήσεις θα λειτουργήσουν ξανά κανονικά, αλλά αυτό δεν ισχύει για τις ΗΠΑ. Στην Αμερική, μόλις εντοπίστηκαν τα πρώτα κρούσματα και όλες οι Πολιτείες βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού, Έτσι, ακόμη κι αν λειτουργήσουν τα εργοστάσια, θα είναι κλειστά τα γραφεία της Apple στην Αμερική, οπότε δεν θα μπορεί να υπάρχει τεχνική υποστήριξη.

Μάλιστα, ο Jon Prosser που ειδικεύεται σε τεχνολογικά θέματα και έχει πληροφορίες που αφορούν τα καινούργια μοντέλα, ανήρτησε στον λογαριασμό του στο twitter, την σχετική είδηση. Ακόμη, ο ίδιος υποστηρίζει πως ο βασικός λόγος είναι μεν η πανδημία του κορονοϊού, αλλά υπάρχει και πρόβλημα στο σχεδιασμό του κινητού. Συγκεκριμένα, τονίζει πως σχεδιάζεται ακόμη, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί πλήρως ή οι υπεύθυνοι να γνωρίζουν όλα τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να εμφανίσει στο μέλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα