Η αρχή του τέλους για την Ρούλα Πισπιρίγκου – Πώς πέθαναν Ίριδα και Μαλένα

Σε δύο «καυτά» ερωτήματα ψάχνει απαντήσεις η ΕΛΑΣ. Από τι πέθαναν τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας; Έδρασε μόνη της η Ρούλα Πισπιρίγκου;Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η ελληνική κοινωνία της εξελίξεις γύρω από το «έγκλημα των εγκλημάτων», όπως χαρακτηρίζεται από πολλούς. Η κοινωνία της Πάτρας είναι ανάστατη από τη στιγμή που…

Δύο ασφυξίες και μία δηλητηρίαση

Εξέφρασε μάλιστα την άποψη ότι έχει διαφυλαχθεί βιολογικό υλικό και από την Ίριδα, το οποίο θα οδηγήσει σε ένα ασφαλές συμπέρασμα είτε αν μιλάμε για

δηλητηρίαση ή ασφυξία.

Τόνισε, ωστόσο, ότι «ένας που έχει κάνει μία εγκληματική πράξη δεν είναι απαραίτητο να έχει κάνει συρροή πράξεων με τον ίδιο τρόπο. Μπορεί να έχει χρησιμοποιήσει και άλλους τρόπους: δύο ασφυξίες και μία δηλητηρίαση. Στο συγκεκριμένο περιστατικό έχουμε τέσσερα συμβάντα. Το θάνατο της Τζωρτζίνας, την ανακοπή της, την εισαγωγή της στη νοσηλεία και τους δύο θανάτους των δύο παιδιών. Δεν είναι απαραίτητο να έχουν γίνει με ίδιο τρόπο».

Η αρχή του τέλους για την Ρούλα Πισπιρίγκου

Το απόγευμα της Τετάρτης αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών βρέθηκαν έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα. Της χτύπησαν το κουδούνι και της ανακοίνωσαν την προσαγωγή της, η οποία λίγη ώρα αργότερα μετατράπηκε σε σύλληψη.

Η φερόμενη ως δράστις μέχρι και αυτή τη στιγμή αρνείται κάθε εμπλοκή στην δολοφονία της 9χρονης.

Χαρακτηριστικός είναι και ο διάλογος με τους Αστυνομικούς τη μέρα της σύλληψης:

Ρούλα: Δεν έχω κάνει τίποτα.

Αστυνομικός: Έδωσες κεταμίνη στο παιδί σου;

Ρούλα: Όχι δεν έδωσα στο παιδί τίποτα.

Αστυνομικός: Πιστεύεις ότι υπάρχει κεταμίνη;

Ρούλα: Δεν είμαι σίγουρη για τα αποτελέσματα. Θέλω να ελεγχθεί αυτό. Την ώρα που μου χτυπήσατε την πόρτα έψαχνα στο ίντερνετ να μάθω τι είναι η ουσία αυτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρούλα Πισπιρίγκου – Πώς, Ίριδα, Μαλένα,roula pispirigkou – pos, irida, malena