Η αντίδραση Αρναούτογλου στις κατηγορίες Κανάκη: «Έβαλα τα γέλια»

Ο δημοφιλής παρουσιαστής θα απαντήσει αναλυτικά στον Αντώνη Κανάκη μέσω της εκπομπής του που θα προβληθεί το βράδυ της Παρασκευής. Πώς ξέσπασε η άγρια κόντρα. 

«Έβαλα τα γέλια». Με αυτή την έκφραση ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δίνει μία πρώτη απάντηση στις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον του ο Αντώνης Κανάκης. «Μου έπεσαν τα μαλλιά μ' αυτά που άκουσα» είπε επίσης όταν ρωτήθηκε από την εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου και πρόσθεσε πώς περισσότερες απαντήσεις θα δώσει το βράδυ μέσω της εκπομπής του. 

Η αντίδραση Αρναούτογλου ρίχνει

λάδι τη φωτιά και αναμένεται να δώσει συνέχεια στην κόντρα, όμως ήταν μάλλον αναμενόμενη μετά το ξέσπασμα εναντίον του από τον Αντώνη Κανάκη ο οποίος μάλστα έδειξε και σχετικό βίντεο κάνοντας λόγο για την «πιο ξεδιάντροπη αντιγραφή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης». 

Η αρχή της κόντρας

Ο Αντώνης Κανάκης τις τελευταίες εβδομάδες μεταδίδει ζωντανά μέσω Youtube τις εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο». Την περασμένη Τετάρτη, λόγω του κορονοϊού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επέστρεψε και εκείνος με προσαρμοσμένο στην πανδημία «Live Tonight» στον ΑΝΤ1 με τις ομοιότητες των δύο concept να είναι εμφανείς. Μάλιστα, ένας τηλεθεατής έφτιαξε για την απόδειξη αυτού ένα βίντεο το έστειλε στον Αντώνη Κανάκη και τότε είδαμε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα του παρουσιαστή.

Δείτε το απόσπασμα: 

Keywords
Τυχαία Θέματα