Γνωστή αλυσίδα καφέ από την Ελλάδα μπήκε στην Τουρκία

Η εταιρεία Mikel - που ξεκίνησε την πορεία της το 2008, από την πόλη της Λάρισας - «έφτασε» στην Τουρκία!

Η Τουρκία έγινε σήμερα η ενδέκατη χώρα για την οποία η Mikel άνοιξε τα φτερά της, καθώς το πρώτο της κατάστημα στην Κωνσταντινούπολη εγκαινιάστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής.

«Εμείς... τον χαβά μας! Συνεχίζουμε να υποδεχόμαστε μουσαφίρηδες - coffee lovers σε όλο τον κόσμο!», αναφέρεται σε post της εταιρείας στα social media

για το γεγονός.

{https://www.facebook.com/MikelCoffeeCompany/posts/3508198332527704}

To flagship καφέ των 500 τ.μ., σε ιστορικό κτήριο του 1870 στην περιοχή Besiktas και σε μικρή απόσταση από το Ναυτικό Μουσείο, πανεπιστημιακές σχολές και σταθμό μετρό «κερνάει» μάλιστα καφέ τους πρώτους επισκέπτες του σήμερα και αύριο, σύμφωνα με τις σχετικές αναρτήσεις στα social media, από όπου μπορείτε να δείτε φωτογραφίες:

{https://www.instagram.com/p/CBTcT5wgVhh/}

Σημειώνεται πως έως το τέλος έτους προβλέπεται να ανοίξουν ακόμη τρία καφέ της εταιρείας στη μεγάλη πόλη της γειτονικής χώρας.

Σε επόμενη φάση η παρουσία της αλυσίδας αναμένεται να επεκταθεί σε Άγκυρα, Σμύρνη αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις.

Υπενθυμίζεται πως η εταιρεία Mikel αναδείχθηκε γρήγορα σε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες καφεστίασης στην Ελλάδα, με ισχυρή παρουσία και στις 5 ηπείρους - σήμερα η εταιρεία Mikel διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο με πάνω από 240 καταστήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα