Γιώργος Σουξές: Αποκαλύψεις για τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες και για το επίθετό του

Ο Γιώργος Σουξές, ο νοματάρχης από της Άγριες Μέλισσες, έκανε ποδαρικό στον Γρηγόη Αρναούτογλου όπου αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία για το επίθετό του, αλλά και για τις εξελίξεις στη σειρά.

Ο Γιώργος Σουξές, ο τηλεοπτικός Ενωμοτάρχης Βασίλης Προύσαλης από τις Άγριες Μέλισσες αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, την ιστορία του επιθέτου του. Ανέφερε, μάλιστα, την πραγματική ιστορία, αλλά και την ψεύτικη, η οποία, όπως τόνισε με χιούμορ, αρέσει περισσότερο στις γυναίκες.

«Η αληθινή ιστορία είναι ότι ο προ προ προπάππος

μου ζούσε σε ένα πολύ φτωχό χωριό και πήγε σε ένα άλλον χωριό για να δουλέψει ο άνθρωπος. Εκεί τον είχαν όλο… ξου ξου ξου, ο ξουξιές, ο Σουξές. Ήταν ξένος και δεν τον ήθελαν.

Η ψεύτικη ιστορία είναι ότι ένας Ισπανός πειρατής ονόματι Χόρχε Μαρία Θουξέθ έφτασε κάποτε στην Ελλάδα, αγάπησε μια Ελληνοπούλα και έμεινε. Αλλά δεν γινόταν να τον λένε Θουξέθ και το έκανε Σουξές. Αυτή η ιστορία είναι που αρέσει και στις γυναίκες», είπε ο Γιώργος Σουξές.

Ο ηθοποιός μίλησε για την απόφασή του να μειώσει το βάρος του.

«Έχασα 20 κιλά γιατί βαρέθηκα να είμαι χοντρός, παχύς, ευτραφή. Δεν το πιστεύω ότι θα χάσω ρόλους αν αδυνατίσω», συμπλήρωσε.

Μάλιστα, ο ηθοποιός δήλωσε ότι όταν είπε στον παραγωγό του τον κύριο Καραγιάννη ότι σκοπεύει να αδυνατίσει του απάντησε ότι θα του δίνει περισσότερους ρόλους.

«Ήμουν από τους πρώτους κλόουν στα παιδικά πάρτι στην Ελλάδα» αποκάλυψε αμέσως μετά.

Στο μεταξύ, δήλωσε ότι δούλεψε για λίγο στη ΔΕΗ και όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική έζησε δύσκολες στιγμές.

«Με εγκατέλειψαν φίλοι μου», δήλωσε εξηγώντας ότι συνέβη όταν τους είπε την απόφασή του να γίνει ηθοποιός.

Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες

Η κουβέντα στράφηκε γύρω από το Διαφάνι και ο Γιώργος είπε στον Γρηγόρη ότι τον κοροϊδεύουν καθώς σε λίγο θα φέρει το άλογο.

«Αν προβώ σε συλλήψεις τώρα κοντά θα τελειώσει και το σίριαλ», είπε με χιούμορ.

«Δύο συλλήψεις θα γίνουν σύντομα», τόνισε.

«Δεν θα έχουμε άλλους γάμους, αλλά θα κάνουν έρωτα άνθρωποι που δεν το περιμένεις», αποκάλυψε.

Για το ρόλο του πρόσθεσε: «Εγώ θέλω να παντρευτώ. Η μάνα μου όμως δεν τις θέλει τις νύφες. Έτσι ήταν οι μανάδες εκείνης της εποχής», πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα