Γιώργος Λιάγκας: Στον Κυριάκο Μητσοτάκη δώσαμε 16 λεπτά – Στον κύριο Πετράκο 21

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε σε έντονο ύφος στην ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά που τον κατηγορεί για «ανήθικο παιχνίδι» σε βάρος του συζύγου της Γρηγόρη Πετράκου.Έξαλλος εμφανίστηκε στην έναρξη του σημερινού «Πρωινού» ο Γιώργος Λιάγκας, μετά από την ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά η οποία τον κατηγορεί χωρίς περιστροφές ότι παγίδευσε τον Γρηγόρη Πετράκο στην συνέντευξη…

Να θυμίσουμε ότι οΓρηγόρης Πετράκος βρέθηκε την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου καλεσμένος στο πλατό του «Πρωινού» για μια συνέντευξη με τους οικοδεσπότες Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά,

με αφορμή την έναρξη των ζωντανών εμφανίσεων του στην Πάτρα και την ταραχή που έχει προκληθεί από τις γνωστές τοποθετήσεις του για τον κορονοϊό και το εμβόλιο κατά του Covid.

Η συνέντευξη, η οποία είχε προαναγγελθεί, είχε μάλιστα προκαλέσει την αντίδραση της παρουσιάστριας της εκπομπής που αντέδρασε όταν την πληροφορήθηκε στον «αέρα» αφού δεν είχε ενημερωθεί, ούτε είχε ζητηθεί η γνώμη της.

Τελικά, η συνέντευξη έγινε και, αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, ο τραγουδιστής δεν πρέπει να έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από την μεταχείριση που του επιφυλάχθηκε.

Αντιπροσωπευτική του εχθρικού κλίματος ήταν η ανάρτηση που έκανε η σύζυγός του, Θεοφανία Παπαθωμά, μετά από την συνέντευξη.
«Ο Λιάγκας πονηρά δεν μιλούσε όση ώρα μιλούσες γιατί ξέρει να χειρίζεται το ανήθικο παιχνίδι της ζωντανής συνέντευξης και την εξουσία του οικοδεσπότη και κράτησε τα τελευταία λεπτά για το λογίδριό του και για να δημιουργήσει ανυπόστατες εντυπώσεις με ευτελή επιχειρήματα βασιζόμενα σε φράσεις όπως είσαι λάθος, πάρτο αλλιώς, τι νομίζεις ότι είσαι ο Δον Κιχώτης και άλλες χαζομάρες. Στα τελευταία λεπτά κ κλείνει στερώντας του το δικαίωμα να τοποθετηθείς. Πάγια τακτική προπαγάνδας» έγραψε στο Facebook η «Βιολέτα» από τις «Άγριες Μέλισσες», η οποία έχει φιλοξενηθεί αναρίθμητες φορές στο «Πρωινό», τελευταία φορά πριν από μία εβδομάδα.

Δείτε τι απάντησε στον Γιώργο Λιάγκα η Θεοφανία Παπαθωμά:

Δείτε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη του Γρηγόρη Πετράκου στο «Πρωινό» τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου:

Δείτε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη της Θεοφανίας Παπαθωμά στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά στις 12 Οκτωβρίου:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργος Λιάγκας, Κυριάκο Μητσοτάκη, Πετράκο 21,giorgos liagkas, kyriako mitsotaki, petrako 21