Γιώργος Κουμουτσάκος, ο πρώτος υπουργός που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών

«Αν έλθει η στιγμή και βρεθούμε μπροστά σε εκπλήξεις στην οικονομία θα αξιολογηθεί» δηλώνει για την περίπτωση η κυβέρνηση να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές.

Ανοικτό το ενδεχόμενο να προσφύγει η κυβέρνηση σε πρόωρες εκλογές αν βρεθεί μπροστά σε εκπλήξεις αναφορικά με τις συνέπειες της πανδημίας στην οικονομία άφησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Μετανάστευσης Γιώργος Κουμουτσάκος μιλώντας στην εκπομπή Παρεμβάσεις του BLUE SKY.

«Αν

έλθει η στιγμή και βρεθούμε μπροστά σε εκπλήξεις στην οικονομία θα αξιολογηθεί» απάντησε σε σχετική ερώτηση.

«Αισθάνομαι, είπε ο πρωθυπουργός, ότι έχω την απαραίτητη και ισχυρή νομιμοποίηση να προχωρήσω- τονίζει ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Όταν αυτό λέγεται με τέτοια σαφήνεια από τον Πρωθυπουργό θα πρέπει να το λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψη.

Εάν βρεθούμε σε εκπλήξεις όσον αφορά στην επίπτωση που θα έχουν στην ελληνική οικονομία οι συνολκές συνέπειες στη διεθνή οικονομία λόγω πανδημίας, αυτό θα είναι κάτι που εκ των πραγμάτων θα πρέπει να αξιολογηθεί.

Αυτή τη στιγμή όμως ο Πρωθυπουργός έχει ξεκαθαρίσει ότι ο ίδιος και η κυβέρνηση διαθέτει –και αυτή είναι η πραγματικότητα- την ισχυρή γενική αποδοχή και νομιμοποίηση για να συνεχίσουμε τη θητεία και την πολιτική μας».

Σημειωτέον ότι ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής είναι το πρώτο μέλος της κυβέρνησης που αφήνει υπό ορισμένες προϋποθέσεις ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργος Κουμουτσάκος,giorgos koumoutsakos