Επίθεση με βιτριόλι: Βρήκαν την περούκα στην τσάντα της 35χρονης βασικής υπόπτου

Μια ανάσα από τη λύση της υπόθεσης με την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας βρίσκονται οι αξιωματικοί της ασφάλειας. Η γνωριμία με το θύμα, το κίνητρο και τα στοιχεία.

Έρευνα στο σπίτι της 35χρονης, η οποία προσήχθη ως βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα, κάνει αυτή την ώρα η αστυνομία.

Σημειώνεται πώς νωρίς το πρωί η 35χρονη γυναίκα προσήχθη από τους αστυνομικούς της ασφάλειας έξω από το σπίτι της στην περιοχή του Ζωγράφου, ενώ στην κατοχή της βρέθηκε η τηλεκάρτα που φέρεται να χρησιμοποίησε για να καλέσει ταξί ώστε να διαφύγει από το σημείο της επίθεσης αλλά και η περούκα που ενδεχομένως φορούσε.

Η γυναίκα γνώριζε την Ιωάννα καθώς η καταγωγή της είναι από διπλανό χωριό και ως κίνητρο φέρεται να είναι η ερωτική αντιζηλία η οποία προέκυψε τον τελευταίο χρόνο.

Σημειώνεται πώς η γυναίκα δεν ήταν από την αρχή στον κύκλο των υπόπτων και οι αστυνομικοί έστρεψαν πάνω της την προσοχή τους μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Η προσαχθείσα εργάζεται σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ σε δικηγορικό γραφείο κοντά στην εταιρεία της Ιωάννας ενώ μέχρι στιγμής αρνείται την εμπλοκή της στην υπόθεση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες για κατάθεση έχει προσαχθεί και άλλη μία γυναίκα ο ρόλος της οποίας στην επίθεση είναι προς διερεύνηση.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Σε ανακοίνωσή της για την προσαγωγή, η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:

Μετά από ενδελεχή έρευνα προσήχθη σήμερα το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών 35χρονη ημεδαπή η οποία εξετάζεται ως ύποπτη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος ημεδαπής στην Καλλιθέα την 20/05/2020.

‼Ανακοίνωση σχετικά με προσαγωγή ημεδαπής που εξετάζεται ως ύποπτη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος ημεδαπής στην Καλλιθέα την 20/05/2020. ➡ https://t.co/WwcJ519gwR pic.twitter.com/EmjEmht0IG — Ελληνική Αστυνομία (@hellenicpolice) June 11, 2020

 

Keywords
Τυχαία Θέματα