Επίθεση με βιτριόλι: «Πονάει πολύ, ρωτάει πότε θα συλλάβουν τη γυναίκα», λέει ο δικηγόρος της 34χρονης

Ο συνήγορος της οικογένειας της άτυχης 34χρονης που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, Απόστολος Λύτρας, μίλησε για την πορεία των ερευνών, για τη μαυροφορεμένη γυναίκα και την κατάσταση του θύματος.  

«Από τις δικές μου πηγές, από τη δική μου ενημέρωση, δεν μου προκύπτει πως οι Αρχές είναι κοντά», τόνισε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της άτυχης 34χρονης που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, ερωτηθείς για τους ισχυρισμούς από πλευράς εκπροσώπων της ΕΛ.ΑΣ. ότι σφίγγει ο κλοιός γύρω από τη δράστιδα.

«Η αστυνομία δεν έχει ακόμα κάποιο στοιχείο, ικανό να οδηγήσει σε σύλληψη κάποιου ατόμου», συμπλήρωσε.

«Πλέον μόνο από την τεχνολογία περιμένουμε (σ.σ. σαρώσεις τηλεφωνικών επικοινωνιών και με υλικό από κάμερες ασφαλείας) ό,τι στοιχείο μας δώσει».

Επιπλέον, ο κ. Λύτρας μίλησε για την τελευταία συνάντηση που είχε με το θύμα.

«Το μόνο που είπε είναι πότε θα πιάσουν τη γυναίκα που έκανε αυτό το έγκλημα. Η ψυχολογίας της δεν είναι καλή. Συνεχίζουν οι πόνοι, αρκετά, δεν ξέρω τον ιατρικό λόγο. Έχει εγκαύματα στο 93% του προσώπου της».

«Λέει διαρκώς πως δεν είχε προηγούμενα με κανέναν, συνεπώς δεν μπορεί να πάει κάπου το μυαλό της», είπε, ερωτηθείς για το αν το θύμα έχει πει κάτι καινούργιο που θα μπορούσε να βοηθήσει τις έρευνες.

«Νομίζω πως εάν γνώριζε αυτή τη γυναίκα, θα το έλεγε κατ’ ευθείαν. Δεν τη γνώριζε. Άρα, από τη στιγμή που λέει πως ‘’αυτήν που έριξε το καυστικό υγρό δεν τη γνωρίζω’’… Εάν ήξερε, θα το έλεγε από την πρώτη στιγμή», προσέθεσε.

Τρεις γυναίκες στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ.

Μικραίνει ο κύκλος των υπόπτων για την επίθεση κατά της 34χρονης με βιτριόλι στην Καλλιθέα, όσο περνούν τα 24ωρα.

Πληροφορίες του CNN Greece αναφέρουν μάλιστα πως η αστυνομία έχει εστιάσει την προσοχή σε τρεις γυναίκες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας πρόκειται για γυναίκες που ανήκουν στον στενό κύκλο του θύματος, ωστόσο τα αποτελέσματα από τις τηλεφωνικές επαφές της 34χρονης - που αναμένεται να ρίξουν ακόμη περισσότερο φως στην υπόθεση - αναμένονται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Υπενθυμίζεται πως στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας αλλά και οι τηλεφωνικές επικοινωνίες της γυναίκας που δέχθηκε τη σοκαριστική επίθεση την περασμένη Τετάρτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αστυνομία εκτιμά -σύμφωνα με την ΕΡΤ- πως η δράστις της επίθεσης φορούσε ανοιχτόχρωμη καπαρντίνα, γυαλιά, μάσκα και σκούφο. Ακόμη, η αστυνομία αναφέρει πως η γυναίκα είχε ξανθά μαλλιά ή φορούσε περούκα - φέρεται, δηλαδή, να ήταν μεταμφιεσμένη.

Επίσης, σύμφωνα με στοιχεία από ρεπορτάζ του Star, η δράστις σκιαγραφείται ως γυναίκα μετρίου αναστήματος με ύψος κοντά στο 1.68, με μελί μαλλιά μέχρι τον ώμο.

Οι έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό της συγκεκριμένης γυναίκας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Παράλληλα, νέα κατάθεση του θύματος, όταν αυτό καταστεί εφικτό, αναμένεται να δώσει περισσότερες πληροφορίες που ενδεχομένως να οδηγήσουν στην εξιχνίαση της εγκληματικής ενέργειας που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα