Επίθεση με βιτριόλι: Νέο βίντεο δείχνει δύο γυναίκες κοντά στην 34χρονη

Νέο ντοκουμέντο από την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα. Δείτε το βίντεο.

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη κοπέλα στην Καλλιθέα ήρθε στο φως της δημοσιότητας σήμερα.

Βίντεο του Τ/Σ ΑΝΤ1, δείχνει την άτυχη γυναίκα να απομακρύνεται από την πολυκατοικία, αρχικά, ενώ στο ίδιο υλικό φαίνονται ακόμη δύο πρόσωπα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού, πρόκειται για δύο μαυροφορεμένες γυναίκες.

Υπενθυμίζεται πως το θύμα της επίθεσης, στα λίγα λόγια που έχει πει μέχρι στιγμής στους αστυνομικούς, περιέγραψε την δράστιδα της επίθεσης με το καυστικό οξύ ως μια γυναίκα που φορούσε μαύρα ρούχα.

Πού στρέφονται οι έρευνες των αρχών

Την ίδια στιγμή, σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Οι έρευνες στρέφονται στον στενό φιλικό κύκλο της κοπέλας προκειμένου να διαπιστωθεί αν πίσω από τη γυναίκα με τα μαύρα ρούχα και τη χειρουργική μάσκα που φέρεται να επιτέθηκε στη 34χρονη «κρύβεται» κάποιο πρόσωπο γνωστό σ'εκείνη.

Οι αρχές εξετάζουν μάλιστα αν είχε δεχθεί τυχόν απειλές το τελευταίο διάστημα, ενώ αναλύουν καρέ-καρέ το υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή.

Οι γιατροί έσωσαν το μάτι της 34χρονης

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες του Τ/Σ Open, οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν το μάτι της κοπέλας, ωστόσο θα υπάρχει απώλεια όρασης σε κάποιο ποσοστό.

Υπάρχουν βέβαια και άλλα εγκαύματα στο σώμα αλλά και στο πρόσωπο του θύματος, τα οποία εξακολουθούν να απαιτούν εντατική φροντίδα.

Υπενθυμίζεται πως η νοσηλεία του θύματος της υπόθεσης που συγκλόνισε τη χώρα συνεχίζεται στο Θριάσιο, όπου και μεταφέρθηκε το πρωί της Πέμπτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα