Επίθεση με βιτριόλι: Η δράστις πρόβαρε τρεις φορές την επίθεση - Οι δηλώσεις της οδηγού ταξί που την παρέλαβε

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι που δέχτηκε η 34χρονη Ιωάννα στη Καλλιθέα.

Η δράστις που πραγματοποίησε την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, είχε προβάρει τρεις φορές την επίθεση ανακοίνωσαν οι αρχές.

Μάλιστα, οι αρχές αναφέρουν πως οι κάμερες που υπήρχαν στην περιοχή που σημειώθηκε η επίθεση έχουν καταγράψει την μαυροντυμένη δράστια, να προβάρει την επίθεση που θα πραγματοποιούσε.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί τονίζουν ότι κύριο μέλημα της, ήταν να μπορέσει να διαφύγει από την περιοχή, δίχως να γίνει αντιληπτή από τους περαστικούς ή τις κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων της περιοχής.

Παράλληλα, η οδηγός ταξί που πήρε την μαυροντυμένη γυναίκα από το σημείο της επίθεσης, μίλησε στην αστυνομία.

Σύμφωνα με την ίδια η μυστηριώδης γυναίκα τηλεφώνησε από κεντρικό δρόμο της Αθήνας, ώστε να κλείσει ραντεβού με το ραδιοταξί.

Ακόμη, πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν πως το συγκεκριμένο τηλεφώνημα έγινε το βράδυ της Τρίτης και είχε διάρκεια μόλις 30 δευτερόλεπτα.

Αυτό που ζήτησε από την εταιρία ραδιοταξί, είναι ο οδηγός να την περιμένει στις 9:30 το πρωί της Τετάρτης, στον Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στην Καλλιθέα. Πρόκειται για σημείο που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την ασφαλιστική εταιρία όπου εργάζεται η Ιωάννα.

Έτσι, καθώς το τηλεφώνημα καταγράφηκε, βρίσκεται στη διάθεση των αστυνομικών αρχών, οι οποίοι προσπαθούν να αξιοποιήσουν τους σειριακούς αριθμούς της τηλεκάρτας, από την οποία έγινε το τηλεφώνημα.

Με αυτό τον τρόπο ευελπιστούν να εντοπίσουν το σημείο απ’ όπου αγόρασε την τηλεκάρτα, ελπίζοντας πως μπορεί η δράστιδα να έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας της εκεί περιοχής.

Επιπλέον, η περιγραφή που έδωσε η οδηγός ταξί για την γυναίκα, ταιριάζει απόλυτα με αυτή που είχε κάνει η Ιωάννα, αλλά και με το οπτικό υλικό με τη δράστιδα, που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές.

Παράλληλα, στο Mega μίλησε o δικηγόρος της 34χρονης Ιωάννας Απόστολος Λύτρας.

Ο ίδιος υποστήριξε πως «έγινε η επίσκεψη, κάθισαν για πολύ λίγο, δεν ήταν σε καλή κατάσταση και έφυγαν. Ούτε της έδειξαν, ούτε άκουσε κάτι», αναφερόμενος στους αστυνομικούς.

Επίσης, τόνισε ότι «πιστεύω ότι η έρευνα θα αργήσει, διότι δεν μιλάμε για ένα απλό έγκλημα. Αν η Ιωάννα είχε κάτι στο μυαλό της θα το έλεγε. Τα σενάρια περί προσωπικών διαφορών, σιγά σιγά έχουν σταματήσει».

Παρόλα αυτά, σημείωσε πως πολλά από αυτά που έχουν ακουστεί δεν ισχύουν, ενώ όσον αφορά την ηθική αυτουργό είπε «αν ήταν μια κοπέλα που η Ιωάννα την γνώριζε θα πήγαινε κατευθείαν το μυαλό της. Η Ιωάννα δεν έχει τέτοια εικόνα συνεπώς θεωρώ ότι δεν πρέπει να την γνώριζε».

Keywords
Τυχαία Θέματα