Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή είναι η βασική ύποπτος - Κίνητρο η ερωτική αντιζηλία

Μια ιδιωτική υπάλληλος δικηγορικού γραφείου με έντονη ενασχόληση με τα social media είναι η γυναίκα που ανακρίνεται ως βασική ύποτος για την επίθεση με βιτριόλι.

Ερωτική αντιζηλία φαίνεται πώς είναι το κίνητρο της 35χρονης που έχει προσαχθεί και εξετάζεται ως βασική ύποπτος για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννα στην Καλλιθέα.

Οι αρχές προσήγαγαν την γυναίκα νωρίς το πρωί από το σπίτι της στην περιοχή του Ζωγράφου ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πώς στην κατοχή της βρέθηκαν μια τηλεκάρτα από την οποία κάλεσε το ταξί που την παρέλαβε μετά την επίθεση, μια περούκα που ταιριάζει με το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας καθώς και μια καμπαρντίνα, στοιχεία που οδηγούν τους αστυνομικούς κοντά στην σύλληψή της.

Η 35χρονη γυναίκα κατάγεται συμπτωματικά από τον ίδιο νομό από τον οποίο κατάγεται και το θύμα, ενώ έχει έντονη δραστηριότητα στα social media.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star είναι μια γυναίκα πολύ καλού μορφωτικού επιπέδου, που εργάζεται σε δικηγορικό γραφείο των Αθηνών, το οποίο συνεργάζεται με την ασφαλιστική εταιρεία, στην οποία εργαζόταν η Ιωάννα.

Η 34χρονη φέρεται να είναι μηδενικές έως σποραδικές και φευγαλές δια ζώσης συναντήσεις με την ύποπτη και γι’ αυτό τον λόγο μάλιστα δεν μπορούσε να την αναγνωρίσει και επέμενε να λέει στους αστυνομικούς που την ρωτούσαν ότι δεν γνώριζε τη γυναίκα που της επιτέθηκε.

Τέλος, ο Γιώργος Σόμπολος που βρισκόταν στη ΓΑΔΑ την ώρα της προσαγωγής της υπόπτου, έκανε λόγο για μια πολύ όμορφη γυναίκα που φαινόταν αρκετά προβληματισμένη και φοβισμένη.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Σε ανακοίνωσή της για την προσαγωγή, η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:

Μετά από ενδελεχή έρευνα προσήχθη σήμερα το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών 35χρονη ημεδαπή η οποία εξετάζεται ως ύποπτη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος ημεδαπής στην Καλλιθέα την 20/05/2020.

Το χρονικό της επίθεσης

Η επίθεση σημειώθηκε την 20η Μάϊου, όταν το θύμα πήγαινε στη δουλειά του στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα

Η μαυροντυμένη γυναίκα περίμενε την 34χρονη έξω από στην εργασία της για να της επιτεθεί και όταν την είδε, τής έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπο, τραυματίζοντάς την σοβαρά.

Αφού της έριξε μεγάλη ποσότητα βιτριόλι, εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι συνάδελφοι της νεαρής γυναίκας τη μετάφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο και η κατάσταση της χαρακτηρίστηκε από την πρώτη στιγμή αρκετά σοβαρή.

Keywords
Τυχαία Θέματα