Ένταση μεταξύ αστυνομικών και εργαζομένων στον «Ευαγγελισμό»

Απρόκλητη έφοδο της αστυνομίας στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με σκοπό να διαλύσει συγκέντρωση των γιατρών καταγγέλλει ο πρόεδρος των εργαζομένων Ηλίας Σιώρας. 

Ένταση σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» κατά τη διάρκεια συμβολικής συγκέντρωσης των εργαζομένων που με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας διαμαρτύρονται για τις ελλείψεις σε προσωπικό, μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού, αλλά και στις ΜΕΘ. Η ένταση σημειώθηκε όταν αστυνομικοί επιχείρησαν να εισέλθουν στο νοσοκομείο και να διαλύσουν τη συγκέντρωση, πιθανότατα λόγω των μέτρων για τον περιορισμό

του συνωστισμού.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο πρόεδρος του νοσοκομείου, Ηλάις Σιώρας, τόνισε ότι ήταν μια ήσυχη συγκέντρωση για το καλό του κόσμου, όταν «απρόκλητα μπήκε η αστυνομία να τη διαλύσει».

«Την ώρα που μιλούσα κάπου 15 με 20 άνδρες της ΔΙΑΣ μπήκαν στο χώρο του νοσοκομείο, δεν κατάλαβα με ποιο πρόσχημα. Μήπως επειδή ήμασταν πολλοί. Τηρούσαμε τα μέτρα ασφαλείας. Ο κόσμος όταν είδε την αστυνομία αντέδρασε και ζήτησε το λόγο» τόνισε ο κ. Σιώρας και διερωτήθηκε: «Ποιος έδωσε αυτήν την εντολή και μάλιστα μια σημαντική ημέρα όπως είναι η σημερινή, Παγκόσμια Ημέρα της Υγείας».

Ανάλογη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε και στη Θεσσαλονίκη

Διαβάστε ακόμη:

Κορονοϊός: Αυτά είναι τα συμπτώματα

Κορονοϊός: Έχω συμπτώματα, τι πρέπει να κάνω

Κορονοϊός: Πώς ψωνίζουμε στα super market 

Κορονοϊός: Τι πρέπει να ξέρετε για τα χαρτονομίσματα

Κορονοϊός: Κινητό και καθαρισμός, πόσες ώρες ζει ο ιός

Κορονοϊός: Ο πρώτος live χάρτης με τα κρούσματα στην Ελλάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα