Ελληνικό εστιατόριο ετοιμάζει νέο βήμα στο εξωτερικό

Για νέο βήμα ετοιμάζεται ελληνικό εστιατόριο, που θέλει να επεκταθεί εκτός των ελληνικών συνόρων.

Σε περαιτέρω επέκταση στην Αμερική και συγκεκριμένα στην Ανατολική Ακτή, στοχεύει το Yoleni's Greek Gastronomy Center.

«Ελπίζουμε να έχουμε ξεκινήσει νέα μαγαζιά μέσα στο 2020. Στην Αθήνα είμαστε πολύ χαρούμενοι με το μαγαζί που έχουμε, είναι ένα πολύ ωραίο γαστρονομικό κέντρο»,

αναφέρει στο FnB Daily o Ιωάννης Φιλιππίδης, Executive Director του Yoleni's.

Σημειώνει ότι «στόχος μας είναι η Αμερική, όπου έχουμε ήδη ένα μαγαζί στο Πρόβιντενς και θέλουμε να ανοίξουμε και ένα δεύτερο εκεί κοντά στη Βοστώνη, στην Ανατολική Ακτή, για να μην ξεφύγουμε πολύ στο area of knowledge το οποίο έχουμε».

Η Yoleni’s ξεκίνησε το 2013 ως το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό delicatessen ελληνικών προϊόντων από 180 μικρούς Έλληνες παραγωγούς, το www.yolenis.com. 

Το Νοέμβριο του 2016, η εταιρία, έχοντας χαράξει νέο στρατηγικό σχεδιασμό, προχώρησε στη δημιουργία του πρώτου φυσικού της καταστήματος στο κέντρο της Αθήνας. Το αποτέλεσμα της μετάβασης από το ηλεκτρονικό στο φυσικό ράφι, ήταν η «ναυαρχίδα» του εγχειρήματος, το Yoleni’s Greek Gastronomy center στην οδό Σόλωνος 9 στο Κολωνάκι, το οποίο αποτελεί τον μεγαλύτερο πολυχώρο Ελληνικής γαστρονομίας και παράλληλα το «σπίτι» του Έλληνα παραγωγού.

Το Yoleni’s store στο Providence καλωσόρισε τους επισκέπτες του στις αρχές Μαΐου 2018, σε ιστορικό κτίριο του 1895 στο κέντρο της πόλης. Το συγκεκριμένο κατάστημα αποτελεί σημείο αναφοράς για τα μελλοντικά καταστήματα της εταιρίας στις ΗΠΑ, που θα αναπτυχθούν επίσης με τη μέθοδο του franchise και για τη δημιουργία των οποίων πραγματοποιούνται ήδη συζητήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα