Έλλη Κοκκίνου: Ανήκω στις ευπαθείς ομάδες, έχω πολύ βαρύ άσθμα

«Φοβόμουν και φοβάμαι και προσπαθώ να υπερνικήσω τον φόβο μου, γιατί δεν μ’ αρέσει καθόλου, αλλά κάποια πράγματα είναι δεδομένα», είπε η Έλλη Κοκκίνου στην εκπομπή «Μεσημέρι» και τον Γιώργο Λιάγκα.

«Φοβόμουν και φοβάμαι και προσπαθώ να υπερνικήσω τον φόβο μου, γιατί δεν μ’ αρέσει καθόλου, αλλά κάποια πράγματα είναι δεδομένα», είπε η Έλλη Κοκκίνου στην εκπομπή «Μεσημέρι» και τον Γιώργο Λιάγκα.

Μιλώντας για την περίοδο της καραντίνας, η Έλλη Κοκκίνου

δήλωσε πως, έχοντας ως παρέα τη μητέρα της και τον γιο της, πέρασε πιο ευχάριστα τον χρόνο στο σπίτι, ενώ αποκάλυψε πως εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ήταν ιδιαίτερα προσεκτική και γι’ αυτό περιόρισε ακόμα και τις πιο αναγκαίες μετακινήσεις της.

«Έχω από 3 ετών πολύ βαρύ άσθμα. Από 3 ετών έχω αλλεργικό και από τα 30 απέκτησα και βρογχικό και επειδή έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ δεν μπορώ ούτε θα μου δοθεί η ευκαιρία απλά να δοκιμάσω να το περάσω ελαφρά», εξήγησε.

Την έγνοια της είχε και ο γιος της, Αλέξανδρος, ο οποίος επέλεξε να συνεχίσει τα μαθήματα στο σπίτι παρά το άνοιγμα των σχολείων, θέτοντας ως πρώτιστο μέλημά του την υγείας της μητέρας του, συμπλήρωσε.

«Μου είπε ό,τι πει ο γιατρός σου. Εγώ θέλω να πάω, αλλά θα κάνω αυτό που θα σου πει ο γιατρός σου», ανέφερε τραγουδίστρια.

Όλες οι δηλώσεις της:

Keywords
Τυχαία Θέματα