Ελένη Μενεγάκη: Τελευταία εκπομπή σήμερα 1η Ιουλίου- Η λαμπρή πορεία της βασίλισσας

Η Ελένη Μενεγάκη βάζει «φρένο» για πρώτη φορά στην τηλεοπτική της πορεία, έπειτα από 30 χρόνια.

Η Ελένη Μενεγάκη μετά από 30 χρόνια λαμπρής τηλεοπτικής καριέρας, σταματάει μόνο για ένα χρόνο σύμφωνα με την ίδια την τηλεόραση.

Μάλιστα, πρόκειται για ένα νέο που ανακοίνωσε η ίδια, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, καθώς όπως

είπε θέλει να δοκιμάσει άλλα πράγματα.

Χαρακτηριστικά, είπε ότι «ήμουν πολύ τυχερή γιατί εδώ και πολλά χρόνια βρίσκομαι σε έναν χώρο που μου ταίριαξε πάρα πολύ. Δεν το ήξερα. Ήμουν πολύ τυχερή γιατί η ζωή έφερε κοντά μου εκλεκτούς, ξεχωριστούς, καλούς ανθρώπους και καλούς συνεργάτες».

Παράλληλα, επισήμανε πως «υπήρξα πολύ τυχερή γιατί δεν χρειάστηκε να πάω κόντρα στον χαρακτήρα μου και να πηδάω από κλαράκι σε κλαράκι τα σχεδόν 30 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση, να κάνω πολλές αλλαγές, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να στεριώνω».

Στη συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη δήλωσε εμφανώς συγκινημένη ότι «ποτέ στη ζωή δεν ξέρεις τι θα γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη. Δεν θέλω να αισθάνεται κανείς ότι δεν έχει στην καρδιά μου τον ρόλο που είχε. Εσείς στη δική μου καρδιά είστε ψηλά. Δεν θα με δείτε κάπου αλλού την επόμενη σεζόν. Είναι μια ευκαιρία και για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα. Πράγματα που δεν έκανα σε μικρότερη ηλικία».

Έπειτα, υπογράμμισε πως πρόκειται για «πράγματα που μπορεί εσείς να τα έχετε κάνει. Είναι και αυτό αχαρτογράφητα νερά. Δεν ξέρω πώς είναι. Η επόμενη σεζόν θέλω να με βρει ελεύθερη. Να δοκιμάζομαι σε κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Και κάποια στιγμή θέλω να πιστεύω ότι θα τα ξαναπούμε».

Ακολουθούν οχτώ χαρακτηριστικές εκπομπές - σειρές, στις οποίες συμμετείχε η βασίλισσα της τηλεόρασης, η οποία αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, καθώς «εισέβαλε» καθημερινά για 20 χρόνια σπίτι τους, μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες.

Αχ Ελένη

Η σειρά «Αχ Ελένη» προβλήφθηκε από το κανάλι Mega το 1992 και η Ελένη Μενεγάκη ενσάρκωσε τη γραμματέα υπουργού.

{https://youtu.be/5mNbB5wpE2Y}

Τα Μπακούρια

Η σειρά «Τα Μπακούρια» προβλήθηκε από το κανάλι ΑΝΤ1 το 1992 και η Ελένη Μενεγάκη ενσάρκωσε τη Κρις Καταραχιά, στο επεισόδιο «Το προξενιό στο κλουβί με τις τρελές».

{https://youtu.be/AWxpk5-Mw6k}

Mega Banca

Η εκπομπή «Mega Banca» προβλήθηκε από το κανάλι Mega το 1992 μέχρι το 1994 και η ίδια ήταν συμπαρουσιάστρια μαζί με τον Γιώργο Πολυχρονίου.

{https://youtu.be/Hlq87P_gR7s}

Πάτερ ημών

Η σειρά «Πάτερ ημών» προβλήθηκε από το κανάλι ΑΝΤ1 το 1994 μέχρι το 1996 και η βασίλισσα της τηλεόρασης, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, ενσαρκώνοντας την «Ελένη Αλεξάκη».

{https://youtu.be/U_-Vcvx8zO8}

Πρωινός καφές

Η εκπομπή «Πρωινός καφές» προβλήθηκε από το κανάλι ΑΝΤ1 το 1995 μέχρι το 2005 και είναι η εκπομπή, μέσω της οποίας καθιερώθηκε η Ελένη Μενεγάκη στην τηλεόραση.

{https://youtu.be/6GmTpOcuiAA}

Νταντά για όλες τις δουλειές

Στη σειρά «Νταντά για όλες τις δουλειές», η Ελένη Μενεγάκη υποδύθηκε τον εαυτό της, δηλαδή την παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1.

{https://youtu.be/jrVPGBZX9SA}

Καφές με την Ελένη

Η βασίλισσα της τηλεόρασης το 2005 μεταπήδησε στο τηλεοπτικό σταθμό Alpha και παρουσίασε την εκπομπή «Καφές με την Ελένη», από το 2005 έως το 2011.

{https://youtu.be/sZtU1N8Jn-0}

Ελένη

Το κύκνειο άσμα της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση είναι η εκπομπή «Ελένη», την οποία παρουσίαζε από το 2011, ενώ σήμερα είναι το τελευταίο επεισόδιο που παρουσιάζει.

{https://youtu.be/4R1Fdt0LUMo}

Keywords
Τυχαία Θέματα