UEFA: «Champions League στην Πορτογαλία- Δεν υπάρχει λόγος για Plan-B»

Οι δηώσεις του προέδρου της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν όσον αφορά την διεξαγωγή του Champions League στην Λισαβώνα.

Σταθερός στις αποφάσεις του είναι ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, ο οποίος μίλησε για την διεξαγωγή του τελικού του Champions League

στην Λισαβώνα, παρά την έξαρση των κρουσμάτων στην Πορτογαλία. Ο Τσέφεριν συνομίλησε με τον πρωθυπουργό της Πορτογαλίας, Αντόνιο Κόστα με τον πρώτο να είναι ικανοποιημένος από αυτά που άκουσε αναφέροντας: «Στη συνάντηση και οι δύο πλευρές υπογράμμισαν ότι είναι αποκλειστικά συγκεντρωμένοι στη διεξαγωγή με επιτυχία του event αυτού στην Λισαβόνα».

Περιοριστικά μέτρα στην Λισαβώνα και σε περιοχές γύρω από αυτή επέβαλε η πορτογαλική κυβέρνηση, για να εξασφαλίσει την ασφάλεια όλων των εμπλεκόμενων ώστε η διοργάνωση να διεξαχθεί με επιττυχία.

Αναλυτικά ο πρόεδρος της UEFA δήλωσε:

«Η UEFA βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την πορτογαλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου και τις τοπικές αρχές. Ελπίζουμε ότι όλα θα είναι καλά και ότι θα είναι δυνατή η διοργάνωση του τουρνουά στην Πορτογαλία. Προς το παρόν, δεν υπάρχει λόγος να σχεδιάζουμε ένα Πλάνο-Β. Παρακολουθούμε την κατάσταση σε καθημερινή βάση και θα προσαρμοσθούμε εάν χρειαστεί».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα