Ελ Καντουρί: «Δεν θέλαμε να μείνει αήττητος ο Ολυμπιακός - Αξίζαμε τη νίκη»

Οι δηλώσεις του Ομάρ Ελ Καντουρί για την νίκη του ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», που σταμάτησε το αήττητο του Ολυμπιακού και έφερε τον «δικέφαλο» στην δεύτερη θέση.

Νικηφόρα πέρασε ο ΠΑΟΚ από το «Γ. Καραϊσκάκης», με το γκολ του Μιχάι στο 90’, καταφέρνοντας να σταματήσει το αήττητο σερί των «κόκκινων» στην

φετινή σεζόν και να πάρει το πολύτιμο τρίποντο που τον οδήγησε στην 2η θέση του πρωταθλήματος.
Στην επιτυχία του «δικεφάλου» αναφέρθηκε ο Ομάρ Ελ Καντουρί ο οποίος τόνισε την σημαντικότητα της νίκης και σχολίασε τον επερχόμενο αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά είπε:

«Είναι ένα από τα σημαντικά παιχνίδια της σεζόν. Ξέρω ότι τα παιδιά θα κάνουν ένα καλό παιχνίδι όπως κάναμε σήμερα και θα κρατήσουμε τη δεύτερη θέση. Σήμερα κάναμε πολύ καλό παιχνίδι ως ομάδα. Είχαμε μια δύσκολη σεζόν, με πολλούς τραυματισμούς, νέο προπονητή. Ήταν δύσκολη σεζόν για εμάς. Έχουμε όμως τώρα τη δεύτερη θέση και πρέπει να τη διατηρήσουμε. Σήμερα αποδείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα και μπορούμε να κερδίσουμε κάθε ομάδα στην Ελλάδα. Ας θυμηθούμε τον περσινό αήττητο τίτλο, που ήταν πολύ δύσκολος. Δεν θέλαμε να τα καταφέρει κι ο Ολυμπιακός και το πετύχαμε».

Όσον αφορά τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ συμπλήρωσε: «Να παίξουμε όπως με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να διατηρήσουμε το ίδιο πνεύμα, καθώς έχουμε ποιότητα. Είχαμε έλλειψη αυτοπεποίθησης στα προηγούμενα παιχνίδια, που είναι από τα σημαντικότερα στο ποδόσφαιρο. Όταν δεν είσαι καλά πνευματικά, τα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο δεν πηγαίνουν καλά. Σήμερα παίξαμε ως ομάδα, παλέψαμε και νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα