Έκτακτη ανακοίνωση από την ΕΜΥ για την Αττική

Εντονη βροχόπτωση βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην Αττική με την ΕΜΥ να εκδίδει ανακοίνωση στο Twitter στην οποία αναφέρει ότι στην Αττική θα επηρεαστούν κυρίως τα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια του νομού και ότι οι πολίτες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί μέχρι τις πέντε το απόγευμα.

 

Εντονη βροχόπτωση βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην Αττική με την ΕΜΥ

να εκδίδει ανακοίνωση στο Twitter στην οποία αναφέρει ότι στην Αττική θα επηρεαστούν κυρίως τα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια του νομού και ότι οι πολίτες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί μέχρι τις πέντε το απόγευμα.

«Στην Αττική θα επηρεαστούν κυρίως τα Δυτικά τα Κεντρικά και τα Νότια του Νομού . Αρκετά έντονες οι αναπτύξεις στην Ανατολική Αττική και μέσα στον Σαρωνικό. Προσοχή το επόμενο δίωρο», αναφέρει η ΕΜΥ.

Οι έντονες βροχοπτώσεις έχουν προκαλέσει «έμφραγμα» σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας.

Ειδικότερα, «στο κόκκινο» βρίσκεται η Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα ανόδου από τη γέφυρα Κολοκυνθούς μέχρι και την Πειραιώς αλλά και στο κέντρο της Αθήνας.

Μποτιλιάρισμα παρατηρείται επίσης στην άνοδο της Πειραιώς στο ύψος της Χαμοστέρνας, στη Θηβών στη συμβολή με την Ιερά Οδό, στην Κηφισίας από τη συμβολή με την Κατεχάκη μέχρι και το Ψυχικό και στη Μεσογείων στο ύψος της Αγίας Παρασκευής.

Keywords
Τυχαία Θέματα