Εκλογές 2023: Πήραν σηκωτό ακτιβιστή της «Νέμεσις» που διαμαρτυρήθηκε στον Μητσοτάκη για τη γουνοποιία

Το μέλος της ΜΚΟ Νέμεσις απομακρύνθηκε από το σημείο όπου ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και στη συνέχεια έγινε προσαγωγή στο ΑΤ Κηφισιάς.Η φράση του ακτιβιστή, μέλους της ΜΚΟ «Νέμεσις, Δημήτρη Ρογγιτη, «η γουνοποιία δεν είναι ανάπτυξη κύριε Μητσοτάκη» και ένα πλακάτ ήταν αρκετά για να τον πάρουν σηκωτό άντρες της ασφάλειας…

Την ευθύνη για την ακτιβιστική δράση ανέλαβε η «Νέμεσις - Πανελλήνια Ομοσπονδία

για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι».

«Η Νέμεσις", αναλαμβάνει την ευθύνη" για τη σημερινή ακτιβιστική δράση έξω από το εκλογικό κέντρο που ψήφισε ο πρώην Πρωθυπουργός, κατά της γουνοποιίας και των εκτροφείων θανάτου εκατομμυρίων ζώων.

Η γουνοποιία πρέπει να αποσυνδεθεί πλέον από τα μηχανήματα επιδότησης που κρατούν ζωντανή νεκρή αυτή την επιχειρηματική δραστηριότητα.

Τη δράση πραγματοποίησε το στέλεχος της Νέμεσις Δημήτρης Ρογγιτης, ακτιβιστής για τα δικαιώματα των ζώων, που προσήχθη μετά στο ΑΤ Κηφισιάς.

Η Νέμεσις θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τρόπους θεσμικούς και ακτιβιστικούς για τη προστασία και το δικαίωμα στη ζωή των μη ανθρώπινων ζώων.

Νέμεσις - Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι», ανάφερε η ΜΚΟ σε ανάρτησή της στη σελίδα της, στο Facebook.

{https://www.facebook.com/100089367897641/videos/1492051361565584/}

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εκλογές 2023, Πήραν, Νέμεσις, Μητσοτάκη,ekloges 2023, piran, nemesis, mitsotaki