Ρωσία: Μυστήριο με το πού βρίσκεται ο Πριγκόζιν - «Σιγή ασυρμάτου» από τη Wagner

Οι λογαριασμοί στα ρωσικά κοινωνικά δίκτυα του Πριγκόζιν είναι ασυνήθιστα «ήσυχοι».Μυστήριο επικρατεί σχετικά με το πού βρίσκεται ο αρχηγός της μισθοφορικής οργάνωσης Wagner, Γεβγκένι Πριγκόζιν, μετά την ανταρσία κατά της Μόσχας. Τελευταία φορά που εθεάθη ήταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο…

«Συζητάμε για την αποτελεσματικότητά τους, συζητάμε για το πού και σε ποιους τομείς πρέπει ακόμη να εργαστούμε, πού και τι λείπει. Μιλάμε για το πώς, με ποιους τρόπους, με ποιο ρυθμό, με ποιο ποσοστό πρέπει

να εντείνουμε τις προσπάθειές μας», πρόσθεσε ο Πούτιν.

Τόνισε ότι η αύξηση της παραγωγής στον αμυντικό τομέα δεν πρέπει να γίνει εις βάρος των κοινωνικών υποχρεώσεων προς τους πολίτες στον τομέα της ιατρικής, των κατασκευών και της εκπαίδευσης.

«Όλα θα πρέπει να είναι σε αρμονία, αν μου επιτρέπετε, μεταξύ τους και οι προσπάθειές μας στον τομέα της αύξησης της αμυντικής ικανότητας, μεταξύ άλλων, δεν θα πρέπει να προδικάζουν το κύριο πράγμα! Και το κύριο πράγμα είναι το ίδρυμα. Και η ραχοκοκαλιά είναι η οικονομία», κατέληξε ο Πρόεδρος.

Μιλώντας στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης την περασμένη εβδομάδα, ο Πούτιν δήλωσε ότι οι επιχειρήσεις της αμυντικής βιομηχανίας εργάζονται σε δύο ή τρεις βάρδιες. Σύμφωνα με τον ίδιο, η παραγωγή στρατιωτικών προϊόντων έχει αυξηθεί κατά 2,7 φορές και κατά δέκα φορές για τα πιο περιζήτητα είδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα