Έκλεισαν οι κάλπες - Ώρα για αποτελέσματα εκλογών 2023

Ψηφοφορία τέλος, οι κάλπες έκλεισαν και τώρα αναμένουμε τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών 2023.Ομαλά, χωρίς μεγάλα προβλήματα, αλλά με κάποιες περίεργες και αστείες στιγμές, κύλησαν οι εκλογές 2023 της 25ης Ιουνίου. Στις 19:00 οι κάλπες έκλεισαν και οι δικαστικοί αντιπρόσωποι ξεκινούν την καταμέτρηση…

Κηφισιά: H selfie νεονύμφων στην κάλπη

Από το γλέντι στην κάλπη. Το νεόνυμφο ζευγάρι πήγε κατευθείαν μετά το γαμήλιο γλέντι σε εκλογικό κέντρο της Κηφισιάς.

Μάλιστα η νύφη έριξε ψήφο φορώντας ακόμα το νυφικό της. Η Μαριέττα με τον Κωνσταντίνο δεν παρέλειψαν να ποζάρουν και για μια selfie με φόντο το παραβάν.

Ροδολίβος Σερρών: Ψηφοφόρος ετών 99!

Στο Ροδολίβος, 46 χιλιόμετρα από τις Σέρρες, o κ. Βαγγέλης Ζαφειριάδης που γεννήθηκε το 1925 και ψήφισε σε αμέτρητες εκλογικές αναμετρήσεις, καλεί τους νέους να ψηφίσουν, γιατί, όπως είπε, σήμερα το αποφεύγουν και κοιτάνε μόνο το κινητό, ενώ το κριτήριό του για την ψήφο είναι το καλό της Ελλάδας.

Όπως δήλωσε, ο ίδιος ήταν πάντα σταθερός στην επιλογή της παράταξης, ενώ σε ό,τι αφορά το μυστικό της μακροζωίας είπε ότι είναι η διατροφή με πολλά φρούτα και ψάρια.

Πήγε με τον γαϊδαρο σε εκλογικό τμήμα

Στα παράδοξα των εκλογών είναι και η προσέλευση ενός αγρότη στο εκλογικό τμήμα του Ειδικού Γυμνασίου Λυκείου Αργολίδας, συνοδεία ενός γαϊδάρου. Μια κίνηση που όπως ανέφερε στον ιστότοπο argolikeseidiseis.gr ο Αριστείδης Τσιρίκος, από το Ναύπλιο έγινε ως ένδειξη διαμαρτυρίας καθώς δεν τον εκφράζει κανένα κόμμα.

Φυσικά τα κατοικίδια είχαν και πάλι την τιμητική τους

Οι «φύλακες» της κάλπης:

Keywords
Τυχαία Θέματα