«Δύο φωτοβολίδες εκτοξεύθηκαν προς τον αστυνομικό» - Η κατάθεση του 18χρονου

Ο Απόστολος Λύτρας ανέλαβε την υπεράσπιση του 18χρονου, που συνελήφθη για τα επεισόδια στου Ρέντη.Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας ανέλαβε την υπεράσπιση του 18χρονου συλληφθέντα, ο οποίος ομολόγησε πως πέταξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο υπαρχιφύλακα των ΜΑΤ έξω από γήπεδο στου Ρέντη. Μιλώντας στο…

Τι κατέθεσε ο 18χρονος

Με λεπτομέρειες ομολόγησε τις πράξεις του ο 18χρονος χούλιγκαν στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν

για τον βαρύτατο τραυματισμό άνδρα των ΜΑΤ στου Ρέντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iΕidiseis, στην ομολογία του αναφέρει: «Υπήρχε από πριν η πληροφορία ότι θα γίνει επίθεση στους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο γυμναστήριο στου Ρέντη. Κάποια στιγμή μας ενημέρωσαν να βγούμε έξω από το γήπεδο. Υπήρχε ένας οργανωτής. Εγώ δεν τον ήξερα.

Φορούσε κουκούλα και δεν έβλεπα το πρόσωπό του. Αυτός ο άντρας μας είπε πότε θα ξεκινήσει η επίθεση. Πήραμε ξύλα, πέτρες, μολότοφ και φωτοβολίδες. Εγώ δεν ήξερα πως να χρησιμοποιήσω τη φωτοβολίδα που μου έδωσαν.

Μου έδειξαν εκείνη την ώρα πως να την ενεργοποιήσω και να την εκτοξεύσω. Έριξα τη φωτοβολίδα, την είδα να χτυπάει πρώτα κάτω στο έδαφος και μετά είδα ότι καρφώθηκε στον αστυνομικό. Τον είδα να πέφτει κάτω. Εγώ γύρισα πίσω, έτρεξα και μπήκα ξανά μέσα στο γήπεδο μαζί με άλλα άτομα», ανέφερε ο 18χρονος συλληφθείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα