Δολοφονία Κως: Το κινητό «καίει» τον 32χρονο - Σκόπευε να φύγει για Ιταλία

Βρέθηκαν κι άλλα ενοχοποιητικά στοιχεία για τον 32χρονο που διέπραξε τη δολοφονία στην ΚωΚαταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω. Το κινητό τηλέφωνο του Μπαγκλαντεσιανού και οι αστυνομικές Αρχές…

Κι άλλα ενοχοποιητικά στοιχεία

Ο Μπαγκλαντεσιανός ο οποίος δεν έχει σπάσει στην ανάκριση και δεν έχει παραδεχτεί ούτε τη δολοφονία, ούτε τον βιασμό, επιχείρησε, όπως αποκαλύπτεται, να σβήσει και τα ηλεκτρονικά του ίχνη.

Σύμφωνα με το Mega, ο 32χρονος έψαχνε στο Google πώς θα διαγράψει από το κινητό του το στίγμα GPS που έδειχνε τις κινήσεις του. Αφού κατάφερε να σβήσει τα δεδομένα από το δικό του κινητό, πήρε το τηλέφωνο της Αναστάζια κι έκανε ακριβώς το ίδιο.

Oι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ άνοιξαν τα κινητά τόσο του θύματος όσο και του δράστη και βρήκαν όλα τα δεδομένα που προσπάθησε να διαγράψει ο 32χρονος κατηγορούμενος.

Το GPS ουσιαστικά ήταν αυτό που «έδεσε» την υπόθεση, καθώς φάνηκε η κοινή τους πορεία από την ώρα που έφυγαν από το σπίτι, μέχρι την ώρα της δολοφονίας και της απόρριψης του σώματος της Αναστάζια. Οι αστυνομικοί, δηλαδή, είδαν τα στοιχεία από την ώρα που εντοπίστηκε η 27χρονη στο μίνι μάρκετ μέχρι την ώρα που έφυγαν η Ανταστάζια και ο 32χρονος κι ο τελευταίος επέστρεψε στο σπίτι του.

Keywords
Τυχαία Θέματα