Δολοφονία Άλκη: «Σφίγγει» ο κλοιός για τους συνεργούς του 23χρονου – Έρχονται νέες συλλήψεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη. Έρχονται νέες συλλήψεις. Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Κ. μετά και τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη, καθώς οι Αρχές εξετάζουν καρέ-καρέ τα βίντεο από τις κάμερες της…

Δεύτερο βίντεο-ντοκουμέντο

Ένα δεύτερο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της άγριας δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, φαίνεται πως έχουν στα χέρια τους

οι Αρχές και αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, το συγκεκριμένο βίντεο είναι αυτό που βοήθησε τις αστυνομικές Αρχές να φτάσουν στα ίχνη των δραστών, που εξαπέλυσαν την άγρια επίθεση σε βάρος των νεαρών, στην περιοχή του Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα της Τρίτης (1/2).

Αυτό γιατί είναι τραβηγμένο σε οριζόντια θέση και δείχνει καθαρότερα τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του Άλκη και της παρέας του. Μάλιστα, οι εικόνες που έχουν καταγραφεί χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα σκληρές.

«Μπαμπά πήγαινε στον Άλκη, δεν μπόρεσα να τον σώσω»

Εν τω μεταξύ, συγκλονιστικές ήταν οι στιγμές που ακολούθησαν μετά τη δολοφονική επίθεση στον 19χρονο Άλκη και την παρέα του στην περιοχή της Χαριλάου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται το voria.gr, η παρέα των πέντε ατόμων που δέχτηκε την τυφλή οπαδική επίθεση βρισκόταν το απόγευμα της Δευτέρας σε καφετέρια στην πλατεία της Χαριλάου, λίγα μέτρα μακριά από το σημείο, όπου λίγο αργότερα θα έπεφτε νεκρός ο Άλκης. Στη συνέχεια, ξεκίνησαν να κάνουν βόλτες στην ευρύτερη περιοχή, φτάνοντας τελικά στο σημείο όπου έγινε η δολοφονική επίθεση.

Δύο αμάξια σταμάτησαν μπροστά από τα παιδιά τηn στιγμή που περπατούσαν επί της οδού Γαζή. Οι επιβαίνοντες τους ρώτησαν «τι ομάδα είναι». Τα παιδιά απάντησαν πως είναι οπαδοί του Άρη, ενώ δεν φορούσαν διακριτικά που παρέπεμπαν στην ομάδα των «κιτρινόμαυρων». Τότε, τα άτομα που επέβαιναν στα αυτοκίνητα κατέβηκαν από αυτά και ξεκίνησαν να χτυπούν με μανία τους τρεις από τους πέντε της παρέας, καθώς οι δύο πρόλαβαν να διαφύγουν.

Μετά τη δολοφονική επίθεση, οι δράστες επιβιβάστηκαν ξανά στα οχήματα, που είχαν αφήσει στη μέση της Πλαστήρα. Κατά τη διαφυγή τους, άτομα που βρίσκονταν κοντά στο σημείο έσπευσαν να σταματήσουν τουλάχιστον το ένα όχημα, πέτωντας πάνω του αντικείμενα.

Άμεσα στο σημείο έφτασε ο πατέρας ενός εκ των δύο τραυματιών, ο οποίος ενημερώθηκε για το περιστατικό και πήγε πάνω από τον γιο του, ώστε να δει εάν είναι καλά. Τότε το παιδί, με όση δύναμη του είχε απομείνει, είπε στον πατέρα του να τον αφήσει και ότι ο Άλκης πεθαίνει: «Άσε με εμένα, μπαμπά, πήγαινε στον Άλκη, δεν μπόρεσα να τον σώσω».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δολοφονία Άλκη, Σφίγγει, 23χρονου – Έρχονται,dolofonia alki, sfingei, 23chronou – erchontai