Δολοφονία Άλκη: Και δεύτερο βίντεο ντοκουμέντο στα χέρια των Αρχών

Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους και δεύτερο βίντεο «κλειδί» στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη.Ένα δεύτερο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της άγριας δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, φαίνεται πως έχουν στα χέρια τους οι Αρχές. Το βίντεο αυτό αναμένεται πως θα ρίξει περαιτέρω «φως»…

Το πρώτο βίντεο – ντοκουμέντο

Στο πρώτο βίντεο που έχει ήδη δημοσιοποιηθεί, καταγράφονται τα όσα εκτυλίχθηκαν το μοιραίο βράδυ. Ένας εκ των δραστών διακρίνεται στα σκαλιά μίας πολυκατοικίας.

Το χέρι του κατεβαίνει με ορμή, μοιάζει να δίνει το χτύπημα στον άτυχο νεαρό που είναι πεσμένος. Κάποιοι

άλλοι τρέχουν από ένα στενό σε κεντρικό δρόμο και επιβιβάζονται σε δύο αυτοκίνητα, αποχωρώντας βιαστικά από το σημείο της δολοφονικής επίθεσης.

Λίγο πριν, ο 19χρονος μαζί με φίλους του είχαν φύγει από μία καφετέρια της περιοχής, κοντά στο γήπεδο του Άρη. Τους πλησίασε μία ομάδα ατόμων, τους ρώτησε τι ομάδα είναι και στη συνέχεια εξαπέλυσαν την επίθεση. Δύο από την παρέα του Άλκη πρόλαβαν να φύγουν.

Δυστυχώς, ο Άλκης δέχτηκε χτύπημα στο πόδι από μαχαίρι με κυρτή λάμα (καράμπιτ), με αποτέλεσμα να υποστεί ακατάσχετη αιμορραγία. Τα άλλα δύο άτομα από την παρέα του τραυματίστηκαν και χρειάστηκε να να νοσηλευτούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα