Διούδης: «Ο Ολυμπιακός είναι η πιο ποιοτική ομάδα στο πρωτάθλημα - Μπορούμε να τους τους νικήσουμε»

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Σωκράτης Διούδης, μίλησε για τον επερχόμενο αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Έτοιμος να αντιμετωπίσει τους «ερυθρόλευκους» δηλώνει ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Σωκράτης Διούδης, ο οποίος μίλησε μία ημέρα πριν το ντέρμπι που θα γίνει στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά

ο γκολκίπερ των «πρασίνων» ανέφερε: «Περιμένω να δείξουμε σοβαρότητα και να μπούμε όπως πρέπει σε ένα τέτοιο ματς. Οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί δεν μας επιτρέπουν να κυνηγήσουμε κάτι περισσότερο αγωνιστικά. Όπως πλέον κι ο αντίπαλός μας, είναι πρωταθλητές, για μένα άξιοι και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Εμείς αν ξαιρέσουμε το ματς του πρώτου γύρου των playoffs με τον Ολυμπιακό, σε όλα τα ντέρμπι ήμασταν ανταγωνιστικοί. Ευελπιστώ να δείξουμε μια ανάλογη εικόνα και να αποδείξουμε πως ήταν μια κακή βραδιά απλά για μας και πως μπορούμε να τους… χτυπήσουμε στα ίσια και να τους νικήσουμε.

Φέτος ο Ολυμπιακός είναι η πιο ποιοτική ομάδα στο πρωτάθλημα, έχουν καλούς ποδοσφαιριστές σε όλες τις γραμμές. Πρέπει να προσέξουμε το δικό μας κομμάτι, να έχουμε καλύτερη συνοχή, να προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να αποφύγουμε τα εύκολα λάθη. Υπάρχει ποιότητα στον αντίπαλο και μπορεί να μας τιμωρήσει για οποιοδήποτε λάθος. Να παίξουμε με αυτοπεποίθηση και να πιστέψουμε στη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα