Άρης: Με 14 παίκτες κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Άρης λόγω ελλείψεων θα παραταχθεί μόλις με 14 παίκτες στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο των Play Off.

Μόλις 14 ποδοσφαιριστές θα έχει στη διάθεσή του ο προπονητής του Άρη, Μίχαελ Ένινγκ, για το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των Play

Off της Super League (Κυριακή 5/7, 19:15 - «Κλεάνθης Βικελίδης»).

Ο Γερμανός τεχνικός μετρούσε ούτως ή άλλως πάρα πολλές απουσίες, στις οποίες προστέθηκε και ο Ούγκο Σόουζα, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, αλλά και ο Ντάνιελ Σούντγκρεν που ουσιαστικά αποτελεί ξένο σώμα.

Οι 14 διαθέσιμοι παίκτες είναι οι: Κουέστα, Έμαν, Ρόουζ, Γκάμα, Σάσα, Ματίγια, Κόρχουτ, Μαντσίνι, Μαρτίνες, Δεληζήσης, Διαμαντόπουλος, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης, Τσαγκαλίδης.

Παρόλα αυτά, σοβαρότητα και συγκέντρωση είναι τα στοιχεία τα οποία πρέπει να έχουν οι παίκτες της ΑΕΚ στον αγώνα κόντρα στον Άρη, όπως αναφέρει ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» Μάσιμο Καρέρα. Ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε πως η νίκη επί του ΠΑΟΚ ήταν σημαντική, όμως η ομάδα δεν πρέπει να επαναπαυθεί.

Ο προπονητής της ΑΕΚ δήλωσε: «Πρέπει να σκεφτούμε τώρα το επόμενο ματς. Αυτό με τον ΠΑΟΚ πέρασε. Ήταν μια καλή νίκη. Πλέον, όμως, είναι πιο σημαντικό το ματς της Κυριακής, γιατί νικήσαμε τον ΠΑΟΚ, αλλά αν δεν κερδίσουμε στην έδρα του Άρη, αυτό το προηγούμενο τρίποντο δεν σημαίνει τίποτα. Η διαφορά είναι ότι όταν μπούμε εκεί και πιστεύουμε ότι έχουμε κερδίσει, θα χάσουμε. Όπως έχω πει πολλές φορές, πρέπει να μπούμε με την σωστή ένταση. Ο αγώνας δεν είναι εύκολος».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Keywords
Τυχαία Θέματα