Δήλωση με νόημα από Τσίπρα για απροετοίμαστους βουλευτές στα ΜΜΕ

Είναι βέβαιο ότι με αυτόν τον τρόπο ο κ. Τσίπρας θέλησε να στείλει ένα μήνυμα, ζητώντας όσο το δυνατόν ισχυρότερη αντιπολίτευση το επόμενο διάστημα

Είναι μια συζήτηση που υπήρχε στο εσωτερικό του κόμματος επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, κι εξακολουθεί να υφίσταται. Προφανώς γι’ αυτό αναφέρθηκε στο θέμα ο Αλέξης Τσίπρας

στην εκδήλωση iAsk&Watch της πλατφόρμας iSYRIZA.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε την αναγκαιότητα οι βουλευτές να είναι άρτια προετοιμασμένοι όταν πηγαίνουν να εκπροσωπήσουν το κόμμα στα ΜΜΕ. Κι είναι βέβαιο ότι με αυτόν τον τρόπο ο κ. Τσίπρας θέλησε να στείλει ένα μήνυμα, ζητώντας όσο το δυνατόν ισχυρότερη αντιπολίτευση το επόμενο διάστημα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι η απάντηση στον πόλεμο που δέχεται το κόμμα του από μεγάλη μερίδα των ΜΜΕ δεν είναι η επίθεση, η απαξίωση, ή η αποχή, αλλά η καλή προετοιμασία των βουλευτών στα πάνελ και η αξιοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Θέλω όμως να πω ότι αυτό δεν μπορεί να απαντηθεί τελικά ούτε με την επίθεση, ούτε με την απαξίωση, ούτε με την αποχή από τα Μέσα. Πρέπει να στέλνουμε τους εκπροσώπους μας να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι και πιο δυναμικοί στην παρουσία τους εκεί και μπορεί και πρέπει να λυθεί μέσα από την αξιοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης», σημείωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα