Δίκη Πισπιρίγκου: «Ήταν αναστατωμένη όταν αποσωληνώθηκε η Τζωρτζίνα» - Τι κατέθεσε νοσηλεύτρια

Η Πισπιρίγκου «δεν εστίαζε στο παιδί... δεν ήταν χαρούμενη», κατέθεσε νοσηλεύτρια.Στη συμπεριφορά και τις αντιδράσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου όσο η Τζωρτζίνα νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, απασχόλησαν το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, ενώπιον του οποίου κατέθεσαν νοσηλεύτριες της Παιδιατρικής κλινικής στο Ρίο.…

Η νοσηλεύτρια τόνισε πως το κοριτσάκι μετά την αποσωλήνωση του είχε αντίληψη και πως αντιδρούσε σε ερεθίσματα με τα μάτια. Όπως ανέφερε , η Τζωρτζίνα έβλεπε παιδικά στο τάμπλετ «και ξεκαρδιζόταν στα γέλια». Το ίδιο κατέθεσε και η συνάδελφος της κ. Φιφή

Μαρία Σκιαδαρέση η οποία ανέφερε πως το κοριτσάκι επειδή είχε καλή σχέση με τον φυσιοθεραπευτή της , χαμογελούσε όταν επρόκειτο να κάνει φυσιοθεραπεία.

Και αυτή η μάρτυρας κατέθεσε πως η εικόνα του πατέρα , ήταν εντελώς διαφορετική όταν ο Μάνος Δασκαλάκης πήγαινε να δει το παιδί «Όταν ερχόταν ο μπαμπάς της, της τραγουδούσε, της μιλούσε, της έκανε μασάζ με λαδάκια στα ποδαράκια. Η μητέρα ήταν με ένα κινητό στο χέρι, πιο αποστασιοποιημένη» είπε η κ. Φιφή.

Κατά την εξέταση της από τον κ. Κούγια η μάρτυρας επανέλαβε πως κατά την αποσωλήνωση ένιωσε από την πλευρά της μητέρας «ανεξήγητο άγχος και αγωνία» με τον συνήγορο να της απαντά: «Τι να κάνει; Να περιμένει το 25ο θαύμα κατά τας Γραφάς;! Αφού ήξερε από τη μαγνητική ότι το παιδί δε θα κουνάει πόδια και χέρια, ότι δε θα έχει νου!» Η δίκη συνεχίζεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα