Διαμαρτυρία από Ρωσίδες μοντέλα κατά Chanel: Κάνουν κομμάτια τις τσάντες (βίντεο)

Μοντέλα στη Ρωσία ανεβάζουν βίντεο στα social media. Κόβουν τσάντες Chanel, θυμωμένες για την απαγόρευση πωλήσεων.Μοντέλα στη Ρωσία διαμαρτύρονται με έναν διαφορετικό τρόπο μετά το τέλος των πωλήσεων του γαλλικού οίκου μόδας Chanel στη χώρα τους: Έκοψαν τσάντες Chanel και ανέβασαν βίντεο στο instagram. Το… Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VICTORIA BONYA (@victoriabonya)

«Είμαι κατά της ρωσοφοβίας και του διαχωρισμού και για να το δείξω αυτό, απλά θα κόψω αυτή την τσάντα», είπε η Κάτια Γκουσέβα σε άλλο βίντεο, δείχνοντας τη μεγάλη της τσάντα Chanel.

«Δεν τη χρειάζομαι πια».

Η τηλεοπτική παρουσιάστρια Marina Ermoshkina επίσης κατέστρεψε την τσάντα Chanel της.

«Αν το να κατέχω τη Chanel σημαίνει να ξεπουλήσω την πατρίδα μου, τότε δεν χρειάζομαι τη Chanel», είπε η ίδια.

Όπως σημείωσε, οι Ρώσοι αναγκάζονταν να υπογράψουν ένα «ταπεινωτικό» χαρτί στα καταστήματα Chanel λέγοντας ότι δεν θα φέρουν το προϊόν ποτέ στη Ρωσία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marina Ermoshkina (@amazing_marina)

Από την Τετάρτη (6/4) η Chanel σταμάτησε να πουλά τα προϊόντα της σε πολίτες που σκοπεύουν να τα μεταφέρουν στη Ρωσία, ενώ έχει κλείσει και τα καταστήματά της στη χώρα.

Η εταιρεία αναφέρει ότι απλώς συμμορφώνεται με τις κυρώσεις της ΕΕ, οι οποίες απαγορεύουν την πώληση στη Ρωσία ειδών πολυτελείας με τιμή άνω των 300 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα