Χιόνια στην Αττική: Πού θα πέσει χιόνι σήμερα - Πότε τελειώνει η κακοκαιρία

Προσοχή σήμερα στους δρόμους, καθώς, ο παγετός αναμένεται να δυσκολέψει τις μετακινήσεις. Χιόνια και σήμερα σε περιοχές της Αττικής.Σιγά - σιγά τα έντονα φαινόμενα που έφερε η κακοκαιρία Μπάρμπαρα στην Αττική υποχωρούν, με έναν τελευταίο γύρο με χιόνια να αναμένεται μέσα στην ημέρα, στα υπερβόρεια κυρίως του νομού. …

Live η πορεία της κακοκαιρίας από το Windy:

Πρόγνωση για Τετάρτη

Στα ανατολικά ηπειρωτικά και την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα, εκτός των Δωδεκανήσων,

νεφώσεις παροδικα αυξημένες με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά και θαλάσσια - παραθαλάσσια τμήματα και χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά αλλά και σε περιοχές της Θεσσαλίας, της Εύβοιας και της ανατολικής Στερεάς με χαμηλότερο υψόμετρο. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 πρόσκαιρα στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και από τις βραδινές ώρες στο νότιο Ιόνιο 7 βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα διατηρηθεί σε επίπεδα κάτω από τα κανονικά για την εποχή. Η μέγιστη τιμή της δεν θα ξεπεράσει στα βόρεια τους 5 με 7 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 8 με 10 βαθμούς και στα νότια τοπικά τους 11 με 12 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες, ο οποίος στα κεντρικά και βόρεια θα είναι τοπικά ισχυρός και στα βορειοδυτικά κατά τόπους ολικός.

Πρόγνωση για Πέμπτη

Στα ανατολικά ηπειρωτικά και την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα, εκτός των Δωδεκανήσων, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά και θαλάσσια - παραθαλάσσια τμήματα και χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά αλλά πρόσκαιρα και σε περιοχές της ανατολικής Μαγνησίας και της Εύβοιας με χαμηλότερο υψόμετρο, με σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που απο το απόγευμα στα δυτικά θα αυξηθούν.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 πρόσκαιρα στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο νότιο Ιόνιο 7 τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα διατηρηθεί σε επίπεδα κάτω από τα κανονικά για την εποχή. Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, ο οποίος στα κεντρικά και τα βόρεια θα είναι τοπικά ισχυρός και στα βορειοδυτικά κατά τόπους ολικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χιόνια, Αττική, Πού, - Πότε,chionia, attiki, pou, - pote