Χαρίτσης: Να αναλάβει τώρα η Πολιτεία τις ευθύνες της για την ενίσχυση της δημόσιας Υγείας

Με ανάρτησή του στα social media, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ζητά η κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της και 

Για τον κορονοϊό και τις ευθύνες της κυβέρνησης κάνει λόγο σε ανάρτησή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως σημειώνει «η αντιμετώπιση της πανδημιας του κορονοϊού δεν μπορεί να βασίζεται κυρίως στην ατομική ευθύνη των πολιτών και τον εθελοντισμό. Να αναλάβει ΤΩΡΑ η Πολιτεία

τις ευθύνες της για άμεση ενίσχυση της δημόσιας Υγείας με γιατρούς, νοσηλευτες, προστατευτικό υλικό για το ιατρικό προσωπικό και επιταξεις ιδιωτικών νοσοκομείων για αύξηση των ΜΕΘ».

Αναλυτικά η δήλωσή του

«Το μήνυμα του υπουργείου Υγείας όπως θα επρεπε να είναι.

Η αντιμετώπιση της πανδημιας του κορονοϊού δεν μπορεί να βασίζεται κυρίως στην ατομική ευθύνη των πολιτών και τον εθελοντισμό.

Να αναλάβει ΤΩΡΑ η Πολιτεία τις ευθύνες της για άμεση ενίσχυση της δημόσιας Υγείας με γιατρούς, νοσηλευτες, προστατευτικό υλικό για το ιατρικό προσωπικό και επιταξεις ιδιωτικών νοσοκομείων για αύξηση των ΜΕΘ».

Νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ, ανακοίνωσε την έναρξη του Παρατηρητηρίου για τον κορονοϊού. Στόχος, η καλύτερη δυνατή ενημέρωση των πολιτών, με ευθύνη και ψυχραιμία, η ανάδειξη των απαραίτητων μέτρων τόσο άμεσα για την δημόσια υγεία όσο και συνολικότερα για την ανάσχεση των αρνητικών επιπτώσεων που εμφανίζονται στους τομείς της εργασίας και της οικονομίας και η στήριξη δράσεων αλληλεγγύης που είναι απαραίτητες αυτό το κρίσιμο διάστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χαρίτσης, Πολιτεία, Υγείας,charitsis, politeia, ygeias