Χαρίτσης για αναστολή λειτουργιών: Πέρασαν 10 μέρες για να αποφασίσουν το αυτονόητο

«Μικροκομματικοί υπολογισμοί και εσωκομματικές ισορροπίες» πίσω από την καθυστερημένη και 10 ημερών απόφαση του κ. Μητσοτάκη, σχολιάζει ο Αλέξης Χαρίτσης

Με δήλωσή του ο Αλέξης Χαρίτσης σχολίασε την απόφαση του πρωθυπουργού, να αναστείλει τις λειτουργίες όλων των θρησκειών, σημειώνοντας ότι πέρασαν 10 μέρες μέχρι ο κ. Μητσοτάκης να πράξει το αυτονόητο. «Επιτέλους ανακοίνωσε αυτό που είχε ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή, αυτό που επέβαλε η κοινή λογική, αυτό

που απαιτούσε η επιστημονική κοινότητα» πρόσθεσε, λέγοντας παράλληλα ότι «Ελπίζουμε ειλικρινά, αυτή η πολυήμερη αργοπορία, καθαρά για λόγους μικροκομματικού υπολογισμού και εσωκομματικών ισορροπιών, να μην έχει καταστροφικές επιπτώσεις στη μεγάλη μάχη που δίνει η ελληνική κοινωνία ενάντια στην εξάπλωση του κορονοϊού». 

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Χαρίτση

«Έπρεπε να περάσουν δέκα μέρες, να συνωστιστούν και να μεταλάβουν στις εκκλησίες χιλιάδες πιστοί, να βρεθεί η χώρα στη δίνη της πανδημίας για να πράξει ο πρωθυπουργός το αυτονόητο.

Σήμερα με μεγάλη καθυστέρηση, ο κ. Μητσοτάκης επιτέλους ανακοίνωσε αυτό που είχε ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή, αυτό που επέβαλε η κοινή λογική, αυτό που απαιτούσε η επιστημονική κοινότητα.

Ελπίζουμε ειλικρινά, αυτή η πολυήμερη αργοπορία, καθαρά για λόγους μικροκομματικού υπολογισμού και εσωκομματικών ισορροπιών, να μην έχει καταστροφικές επιπτώσεις στη μεγάλη μάχη που δίνει η ελληνική κοινωνία ενάντια στην εξάπλωση του κορονοϊού».

Keywords
Τυχαία Θέματα