Χάρης Ρώμας: Μου είπε Ρώμα πως έγινες έτσι, είσαι βόδι - Ένιωσα άσχημα

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε για απρεπείς συμπεριφορές που αντιμετώπισε όταν πήρε πολλά κιλά, για τα πτυχία των ηθοποιών και την απόφασή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου.Ο Χάρης Ρώμας ήταν ο πρώτος καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show της Δευτέρας. Ο γνωστός ηθοποιός είναι έτοιμος να κάνει ένα νέο βήμα στη ζωή του. Είναι…

Παράλληλα αναφέρθηκε στην εναντίωσή του στο Προεδρικό Διάταγμα 85 και στο γεγονός πως έχει ενοχληθεί πολύ από την εξομοίωση των πτυχίων των ηθοποιών με το απολυτήριο λυκείου.

Το σχόλιο του Χάρη Ρώμα
για τα πτυχία των ηθοποιών:

Ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά του αρέσει η επαφή με τον κόσμο και η συμμετοχή του στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης έχει να κάνει με αυτό: «Μου αρέσει η επαφή με τον κόσμο και το κάνω χωρίς κανένα θεατρινισμό. Έτσι ήμουν και πριν. Το ξέρουν κι οι συνάδελφοί μου. Ήμουν πάντα αυτός που ο Μπέζος του έλεγε αγαπητέ σταμάτα να αγκαλιάζεσαι με τον κόσμο, δεν είναι η δουλειά μας. Παρότι λοιδορούμαι από μια μερίδα ανθρώπων που αισθάνονται ανταγωνιστικά, από την άλλη εισπράττω μεγάλη αγάπη από πολύ κόσμο. Αυτό είναι και μια ανταμοιβή», συμπλήρωσε ο Χάρης Ρώμας στο The 2Night Show.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χάρης Ρώμας, Μου, Ρώμα, - Ένιωσα,charis romas, mou, roma, - eniosa