Χαλκιδική: Αγωνία για τον 28χρονο αγνοούμενο - Δεν γνώριζε καλά κολύμπι

Συνεχίζονται σήμερα οι έρευνες για τον τρίτο αγνοούμενο που παρασύρθηκε στη θάλασσα στο Ποσείδι Χαλκιδικής το απόγευμα του Σαββάτου. Με το πρώτο φως της ημέρας άρχισαν οι έρευνες από αέρα, θάλασσα και στεριά για τον εντοπισμό του 28χρονου τουρίστα από τη Βόρεια Μακεδονία που βούτηξε στην παραλία Μύτη, στο…

Θα τοποθετηθούν προειδοποιητικές πινακίδες

Ο δήμος Κασσάνδρας θα ξεκινήσει το επόμενο διάστημα τις απαραίτητες εργασίες, ώστε να τοποθετηθούν άμεσα ταμπέλες για να προειδοποιούν τους τουρίστες για τα ορμητικά νερά που υπάρχουν στο

σημείο, για να μην επαναληφθούν πανομοιότυπα περιστατικά στο μέλλον. Επίσης, παλαιότερα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κασσάνδρας είχε βάλει ταμπέλες στο σημείο, ωστόσο κάποιος τις έβγαλε.

Μία μπάλα έσωσε τη ζωή του 30χρονου Ιβάν

Συγκινεί η προσπάθεια του 30χρονου Ιβάν ο οποίος εντοπίστηκε μετά από 19 ώρες. Βοηθός του ήταν μια μπάλα που βρήκε μέσα στη θάλασσα από την οποία κρατήθηκε και κατάφερε να επιβιώσει.

Είναι καλά στη υγεία του και μάλιστα είχε δυνάμεις και περπάτησε, ανέφερε η δήμαρχος Κασσάνδρας, μετά τον εντοπισμό του.

Ο ίδιος όπως ειπε, η διάσωση ήταν το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά του.

Δείτε φωτογραφίες από τη διάσωση του Ιβάν

Μιλώντας στο voria.gr, η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, σχολίασε πως παρόλο που ο 30χρονος χρειάστηκε να κολυμπήσει για 18 ώρες, η κατάσταση της υγείας του φαίνεται καλή και αυτό οφείλεται στην καλή φυσική του κατάσταση και στην ψυχραιμία που κατάφερε να διατηρήσει όσες ώρες ήταν στο νερό.

«Είναι πραγματικά τρομερό το ότι παρέμεινε ζωντανός, ενώ ήταν πάνω από 18 ώρες στη θάλασσα. Ο άνδρας ήξερε πώς να κολυμπάει και όταν κουραζόταν ξάπλωνε για να μη χάσει τις αισθήσεις του από την κόπωση», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι δεν έφτασε μόνο η τύχη για να παραμείνει στη ζωή, τη στιγμή που οι ελπίδες ολοένα και μειωνόταν.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χαλκιδική, Αγωνία, - Κανένα,chalkidiki, agonia, - kanena