Μπακοδήμου: «Είμαι περήφανη για τα παιδιά μου» - Τι είπε για την καραντίνα

Η Μαρία Μπακοδήμου δηλώνει υπερήφανη για τους γιους της και αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, το πώς βιώνει την καραντίνα, αλλά και τις ανησυχίες της σχετικά με την μετά κορονοϊού εποχή.

Η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε στο ΟΡΕΝ και στην Κατερίνα Καινούργιου για τους γιους της, καθώς και το πώς βιώνουν, τόσο οι ίδιοι, όσο κι εκείνη, τις νέες συνθήκες που έχει διαμορφώσει στη ζωή τους η πανδημία του κορονοϊού.

Με τον γιο της να έχει πια επιστρέψει από το εξωτερικό, δηλώνει πως έχει ανακουφιστεί από το άγχος της και περνά μαζί με τα παιδιά της όμορφες στιγμές παρά

τον περιορισμό του εγκλεισμού.

«Έχει και μια ωραία πλευρά η καραντίνα. Το φρένο αυτό και αυτή η παύση μου ήταν πάρα πολύ απαραίτητη στους ρυθμούς ταχύτητας και έντασης και στρες που λειτουργούσα πριν […] Τώρα νιώθω ότι είναι αγαλλίαση ότι μπορώ να κάτσω και να χαζέψω τις γάτες που περνούν στον κήπο και να είμαι ήρεμη», είπα η παρουσιάστρια.

Όσον αφορά στα γυρίσματα του «Just The two Of Us» η ενημέρωση μέχρι αυτήν την ώρα θέλει να ξεκινούν στις 21 Απριλίου, κάτι που περιμένει και η ίδια με ανυπομονησία, όπως τόνισε. Ξεκαθάρισε, ωστόσο, πως δεν γνωρίζει κάτι περισσότερο.

Δείτε το βίντεο:

Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

13033: Τι πρέπει να γράφει το SMS για την απαγόρευση κυκλοφορίας

Κορονοϊός: Αυτά είναι όλα τα νέα δεδομένα για τα συμπτώματα

Σούπερ μάρκετ: Το νέο ωράριο λειτουργίας ως τις 25 Απριλίου

Έντυπο δήλωσης μετακίνησης: Πού θα το βρείτε για εκτύπωση

Κορονοϊός: Έχω συμπτώματα, τι πρέπει να κάνω

Keywords
Τυχαία Θέματα