Αστυνομικοί έκαναν σεξ εν ώρα υπηρεσίας μέσα στο περιπολικό (pics)

Ουαλία: Αστυνομικοί κατηγορούνται ότι έκαναν σεξ εν ώρα υπηρεσίας μέσα στο περιπολικό - Η γυναίκα παραιτήθηκε από το σώμα

Μία 28χρονη αστυνομικός αναγκάστηκε να παραιτηθεί από το Σώμα μετά την αποκάλυψη μετά την αποκάλυψη ότι έκανε στοματικό σεξ σε συνάδελφό της, με τον οποίο είχαν σχέση, μέσα στο περιπολικό και ενώ βρίσκονταν εν ώρα υπηρεσίας. 

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στην Ουαλία με την αστυνομικό να παραδέχεται την πράξη για την οποία τη κατηγορούσαν, όπως μεταδίδει το BBC.

Από τη δική του πλευρά, ο 49χρονος αστυνομικός -και σύντροφός της- παραμένει ακόμα στην αστυνομία, αν και αντιμετωπίζει κατηγορίες που ενδέχεται να τον θέσουν κι αυτόν εκτός υπηρεσίας.

Ο άνδρας φέρεται μάλιστα να είπε ψέματα για τη σχέση τους, ενώ στη συνέχεια παραδέχθηκε και αυτός ότι συνδεόταν μαζί της και το γεγονός ότι είχε πει ψέματα για όσα είχαν γίνει.

Το περιστατικό συνέβη το 2017 και όταν η υπόθεση γνωστοποιήθηκε το ζευγάρι τέθηκε σε έρευνα που κράτησε ένα και πλέον χρόνο.

Πέρασαν από πειθαρχικό έλεγχο και η αστυνομικός, αφού βρέθηκε σε δεινή θέση, αναγκάστηκε εκ των πραγμάτων να παραιτηθεί.

Η εσωτερική διαδικασία στο Σώμα συνεχίζεται.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα