Αστέρας Τρίπολης: Χωρίς τον Σίτο κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των playoff της Super League, με τον προπονητή της ομάδας να ανακοινώνει την αποστολή.

Έτοιμος να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των playoff της Super League,

είναι ο Αστέρας Τρίπολης ο οποίος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον επερχόμενο αγώνα.

Ο τεχνικός της ομάδας, Μίλαν Ράσταβατς, γνωστοποίησε την αποστολή του Αστέρα στην οποία οι Λουίς Φερνάντεθ, Καπίγια και Ιγκλέσιας δεν συμπεριλήφθηκαν, όπως επίσης και ο Σίτο.

Η ομάδα της Τρίπολης βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας και ψάχνει βαθμούς μετά τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες κόντρα σε Άρη και Παναθηναϊκό, ενώ σημειώνεται ότι στην προηγούμενη μεταξύ τους αναμέτρηση οι Πειραιώτες είχαν επικρατήσει με 1-0.

Η ενημέρωση της ομάδας αναφέρει:

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ την Κυριακή (09/05, 17.15) υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των play off του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-2021.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα:

Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρσία, Σουάρεθ, Καστάνιο, Κώτσιρας, Άλβαρεθ, Καρδάρης, Γ. Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Τιλίκα, Μουνάφο, Μπελόκ, Γκόμεθ, Τζίμας, Ριέρα, Κανελλόπουλος, Μπαράλες, Ρέγκις, Αλί Μπαμπά.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣSUPER LEAGUEΑΠΟΣΤΟΛΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα