Τούχελ: «Είμαστε ικανοί να νικήσουμε την Σίτι στον τελικό του Champions League»

Χαρούμενος με την νίκη της Τσέλσι απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι είναι ο Τόμας Τούχελ ο οποίος έκανε ορισμένα σχόλια αναφερόμενος και στον επερχόμενο τελικό του Champions League.

Εξαιρετική εμφάνιση έκανε η Τσέλσι στο «Έτιχαντ» επικρατώντας της Μάντσεστερ Σίτι με 2-1 για την 35η αγωνιστική του Αγγλικού πρωταθλήματος, με τον Τόμας Τούχελ

να είναι χαρούμενος με την επίδοση των παικτών του στον αγωνιστικό χώρο και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Γερμανός τεχνικός των Λονδρέζων σχολίασε και την επερχόμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων στον τελικό του Champions League, στις 29 Μαΐου στην Κωνσταντινούπολη, τονίζοντας ότι «είμαστε ικανοί να τους νικήσουμε».

Αναλυτικότερα, είπε:

«Τι εμφάνιση κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο. Το πρώτο ημίχρονο έμοιαζε ισορροπημένο αλλά στα πέντε τελευταία λεπτά θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει εντελώς το παιχνίδι αν είχαν σκοράρει στο πέναλτι. Με το σκορ στο 2-0 για την Σίτι δεν θα είχαμε ελπίδα να επιστρέψουμε

Είμαι πολύ εντυπωσιασμένενος από την αντίδραση, αξίζαμε τη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε:

«Χρειάζεσαι λίγη τύχη, μομέντουμ και αποφάσεις από το διαιτητή, όμως είχαμε πολλές ευκαιρίες, συγχαρητήρια στην ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο ελέγξαμε καλύτερα το ματς και είχαμε περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Ο Τίμο Βέρνερ δούλευε σαν σκυλί, πραγματικά σκληρά, τους προκάλεσε προβλήματα, τους εξουθένωσε.

Ξέρουμε καλά πως αυτό το αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει τον τελικό αλλά θα φτάσουμε στον τελικό με την επίγνωση πως είμαστε ικανοί να τους νικήσουμε. Αυτό δεν θα αλλάξει».

ΤΣΕΛΣΙΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙCHAMPIONS LEAGUE
Keywords
Τυχαία Θέματα