Αρπαγή Μαρκέλλας: Δεν υπήρχε άλλος στο δωμάτιο, δεν υπήρχε ασέλγεια, λέει ο δικηγόρος της 33χρονης

«Η 33χρονη πήγε να συναντήσει στο σχολείο το παιδάκι για λίγα λεπτά. Της αγόρασε κουλούρι, χυμό, έβγαλαν selfie, έπαιξαν», υποστήριξε ο δικηγόρος της κατηγορουμένης, μιλώντας για την υπόθεση της Μαρκέλλας.  

Τις κατηγορίες περί ασέλγειας, αλλά και όσα λέγονται γι’ άλλα άτομα που ήταν παρόντα στο δωμάτιο όπου κρατείτο η μικρή Μαρκέλλα, αρνήθηκε, μιλώντας στο Mega, ο συνήγορος υπεράσπισης της 33 ετών κατηγορουμένης.

Σε ό,τι αφορά στις πράξεις της 33χρονης στο 10χρονο κορίτσι, ο δικηγόρος ισχυρίσθηκε πως «η 33χρονη

πήγε να συναντήσει στο σχολείο το παιδάκι για λίγα λεπτά. Της αγόρασε κουλούρι, χυμό, έβγαλαν selfie, έπαιξαν». 

Παράλληλα, απέρριψε το ενδεχόμενο ασέλγειας, λέγοντας πως «αν ασέλγεια είναι το ότι την άφησε μόνη της να κάνει μπάνιο, και τη φίλησε στο μάγουλο και στα χέρια, αυτό θα το κρίνει το δικαστήριο».

Χαρακτήρισε ως «αναληθές» τ’ ότι υπήρχε άλλος κόσμος στο δωμάτιο, ενώ ζήτησε ν’ αφαιρεθεί η γονική επιμέλεια της 10χρονης από την οικογένειά της.

«Το παιδί ήταν βρώμικο και ατημέλητο από την οικογένειά του. Πρέπει να αφαιρεθεί η γονική επιμέλεια από την οικογένεια. Ο πατριός της κάπνιζε μπάφο μπροστά της, ενώ όπως η ίδια η 10χρονη είπε στην ψυχολόγο, ήταν παρούσα σε ερωτική πράξη στην οικογένειά της», σημείωσε.

Τέλος, είπε πως δεν υπήρχε «κανένα ίχνος σεξουαλικής επαφής ή κακοποίησης» στο 10χρονο κορίτσι, τ’ οποίο χαρακτήρισε «προχωρημένο σε πολλά πράγματα, και ανεπτυγμένη σωματικά και πνευματικά»!

Διαψεύδω τον Κούγια για τον συμβιβασμό

«Είμαι δυστυχώς αναγκασμένος να διαψεύσω τον κ. Κούγια, άκουγα έκπληκτος αυτά που έλεγε. Ευτυχώς τα γραπτά μένουν. Οφείλω να διευκρινίσω τα εξής γιατί πλέον συνειδητοποιώ ότι ένας πολύ έμπειρος συνάδελφος, τόσο δεκαετιών, όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Κούγιας επιχειρεί να δημιουργήσει θέμα», δήλωσε στον ΑΝΤ1.

«Δεν υπήρξε καμία απολύτως οικονομική πρόταση, καμία πρόταση για οικονομική αποζημίωση. Η αφορμή του τηλεφωνήματος, επειδή με τον κ. Κούγια ως συνάδελφοι γνωριζόμαστε και έχουμε συναντηθεί επανειλημμένα συζητώντας πολλές φορές και για ποδόσφαιρο. Το τηλεφώνημα έγινε το Σάββατο το πρωί, την προηγούμενη εβδομάδα. Την προηγούμενη ημέρα το απόγευμα φιλοξενούμαστε και οι δύο στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, επειδή εκεί έκανε έναν σχολιασμό αναφερόμενος σε επαγγελματική αξιοπρέπεια, υπονοώντας ότι εγώ δεν θα έπρεπε να εκπροσωπώ την κατηγορουμένη», σημείωσε και συμπλήρωσε:

«Ο κ. Κούγιας δυστυχώς δεν λέει την αλήθεια, η αφορμή του τηλεφωνήματος ήταν γιατί θίχτηκα και ήθελα να του ζητήσω να μην μου επιτίθεται δημόσια διότι εγώ είμαι συνήγορος υπεράσπισης και κλείνοντας το τηλεφώνημα είπα ότι ενδεχομένως θα συναντηθούμε. Όμως εγώ ο ίδιος ακύρωσα τη συνάντηση. Δεν υπήρξε καμία πρόταση για οικονομική αποζημίωση, δεν υπήρχε τέτοια εντολή. Το μόνο που υπήρξε μία προκαταρκτική συζήτηση χωρίς να ειπωθεί κάτι συγκεκριμένο. Δεν μιλήσαμε για εξωδικαστικό συμβιβασμό», κατάληξε ο κ. Νουλέζας.

Keywords
Τυχαία Θέματα