Αρπαγή 10χρονης: Τεστ DNA στην 33χρονη και άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή 10χρονης στη Θεσσαλονίκη, υποβλήθηκε σε τεστ DNA.

Η 33χρονη κατηγορούμενη για την αρπαγή 10χρονης από την Θεσσαλονίκη, υποβλήθηκε σε τεστ DNA και τα αποτελέσματα αναμένονται τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με τις αρχές.

Μάλιστα, ο τηλεοπτικός σταθμός

Mega ανακοίνωσε πως οι αστυνομικοί θα προβούν νωρίτερα σε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του κινητού τηλεφώνου της 33χρονης και αναμένουν να αποκαλύψουν στοιχεία που ίσως δώσουν νέα διάσταση στην υπόθεση.

Παράλληλα, σε τεστ DNA υπεβλήθει και το 10χρονο κορίτσι και η ΕΛΑΣ περιμένει τα αποτελέσματα, ώστε να φανεί αν έχουν τελεστεί πράξεις αξιόποινες σχετικά με τη γενετήσια ελευθερία της ανήλικης.

Επιπλέον, η 10χρονη φέρεται να έχει περιγράψει με σαφήνεια στους αστυνομικούς τα πρόσωπα που είδε στη οθόνη του υπολογιστή όταν ήταν στο σπίτι της Καλαμαριάς, που την κρατούσε η 33χρονη γυναίκα.

Επίσης, η 33χρονη παραμένει προφυλακισμένη, ζητώντας βιβλία, ένα ραδιοφωνάκι και να μάθει για τις συνθήκες διαβίωσης του παιδιού.

Ακόμη, άνθρωποι που γνώριζαν την 33χρονη, στις καταθέσεις τους υποστηρίζουν ότι η γυναίκα αυτή δε θα ήταν ικανή να κάνει μόνη της, όλα αυτά για τα οποία κατηγορείται.

«Δεν πείραξα το παιδί»

Η 33χρονη μίλησε στο τηλεοπτικό σταθμό Mega την Δευτέρα (6/7), μέσα από τις φυλακές του Ελαιώνα, στις οποίες κρατείται.

Η ίδια επισημαίνει πως δεν απήγαγε την μικρή, αλλά την πήρε μαζί της για να την φροντίσει. Ακόμη, τονίζει πως προσπαθεί να αμβλύνει την αντιπαράθεση με τον πρώην σύντροφό της και ότι στοχοποιείται άδικα.

Χαρακτηριστικά, είπε πως «ο πρώην σύζυγός μου γνωρίζει ότι τα τελευταία επτά χρόνια της συμβίωσής μας ήταν σχεδόν άνεργος. Είχε μεταβιβάσει την ατομική επιχείρησή του. Τα χρήματα από την πώληση τα σκόρπισε. Είχαμε πρόβλημα επιβίωσης. Εξαναγκάστηκα σε δεύτερη δουλειά». Πονάω για το παιδί μας. Ποια μάνα δεν νιώθει άσχημα μακριά;».

Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι «σς μην μου επιτίθεται. Δεν θέλω πόλεμο μαζί του. Ξέρει τι συμφωνήσαμε για το παιδί. Με ενοχοποιούν όλοι χωρίς μέτρο. Δεν έχω κάνει κακό στη 10χρονη. Να της προσφέρω ήθελα. Θα βγει η αλήθεια».

Σημειώνεται πως ο πρώην σύζυγός της έχει υποβάλει μήνυση σε βάρος της, προσπαθώντας, όπως λέει, να προστατέψει το παιδί του.

Keywords
Τυχαία Θέματα