Αρχαία Ελληνικά 2022: Όλες οι απαντήσεις στα θέματα που έπεσαν

Οι απαντήσεις στα θέματα που έπεσαν στα Αρχαία Ελληνικά. Συνέχεια στις Πανελλήνιες 2022 με τρία μαθήματα την Τετάρτη 8 Ιουνίου.Χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, αλλά απαιτητικά χαρακτηρίζονται τα θέματα που έπεσαν στα Αρχαία Ελληνικά σήμερα, Δευτέρα 6 Ιουνίου. Δείτε όλες τις απαντήσεις στο iEidiseis.gr από το φροντιστήριο ΡΟΜΒΟΣ:
Το iEidiseis.gr σε συνεργασία με το φροντιστήριο…

Οι μαθητές της Γ΄Λυκείου κλήθηκαν να απαντήσουν σε ένα απόσπασμα των «Πολιτικών» του Αριστοτέλη και σε ένα από το «Διατριβαί» του Επίκτητου.

Τα ζητούμενα ήταν διατυπωμένα με σαφήνεια και δεν εμφάνιζαν ιδιαίτερες δυσκολίες.

Το αδίδακτο κείμενο αντλήθηκε από το «Ιστορίαι» του Θουκυδίδη.

Η νοηματική του απόδοση κρίνεται απαιτητική, οι γραμματικές παρατηρήσεις χαρακτηρίζονται απλές και διατυπωμένες με σαφήνεια, ενώ στο συντακτικό πέρα από τη συνηθισμένη άσκηση συντακτικής ανάγνωσης των όρων, ζητήθηκε μετά από καιρό το συντακτικό φαινόμενου του πλαγίου λόγου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Οι εκτιμήσεις για τα Μαθηματικά

Τα Μαθηματικά είναι απαιτητικά για καλά προετοιμασμένους μαθητές. Εξετάζουν εύρος της ύλης. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ευχέρεια στις πράξεις και ολοκληρωμένες γνώσεις για να ανταποκριθούν. Οι βαθμολογίες από 15 και πάνω απαιτούν δεξιότητες στο αντικείμενο από την πλευρά των μαθητών.

Οι εκτιμήσεις για τη Βιολογία

Θέματα που ευνοούν τη συνδυαστική σκέψη και απαιτούν από του υποψήφιους να έχουν εμβαθύνει στην ύλη καθώς και να έχουν κατανοήσει τους βιολογικούς μηχανισμούς που περιγράφει το σχολικό εγχειρίδιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αρχαία Ελληνικά 2022, Όλες,archaia ellinika 2022, oles