Απαγόρευση κυκλοφορίας: Συγκέντρωση έξω από εκκλησία με μία σύλληψη

Συγκέντρωση στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία στην Αγία Βαρβάρα πραγματοποίησαν το απόγευμα της Παρασκευής περίπου 100 άτομα, παρά τα μέτρα για τον κορονοϊό.

Ομάδα περίπου 100 ατόμων συγκεντρώθηκε στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία στην Αγία Βαρβάρα το απόγευμα της Παρασκευής, όπως φαίνεται και σε βίντεο που ανέβηκαν στα social media.

Το περιστατικό προκάλεσε την επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ., η οποία ανακοίνωσε πως διενεργείται έρευνα για την ταυτοποίηση των ατόμων, τα οποία «παραβιάζοντας τα μέτρα πρόληψης για

την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού, συμμετείχαν σε συγκέντρωση με συνωστισμό (...), στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία στην Αγία Βαρβάρα, απογευματινές ώρες της Παρασκευής 3/4/2020».

Στο πλαίσιο της έρευνας ταυτοποιήθηκαν έξι άτομα και ένα από αυτά συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Πάνω από 900 οι παραβάσεις το Σάββατο

Σημειώνεται, εξάλλου, πως η αστυνομία κατέγραψε χθες, Σάββατο, 974 παραβάσεις του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας, ενώ προχώρησε και σε 6 συλλήψεις σε όλη την Ελλάδα.

Να σημειωθεί πως από την έναρξη του μέτρου, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, μέχρι την τελευταία ενημέρωση, έχουν βεβαιωθεί 20.084 παραβάσεις σε όλη την χώρα και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα.

Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr

Διαβάστε ακόμη:

13033: Τι πρέπει να γράφει το sms για την απαγόρευση κυκλοφορίας

Έντυπο δήλωσης μετακίνησης: Πού θα το βρείτε για εκτύπωση

Κορονοϊός: Αυτά είναι όλα τα νέα δεδομένα για τα συμπτώματα

Κορονοϊός: Έχω συμπτώματα, τι πρέπει να κάνω

Σούπερ μάρκετ: Το νέο ωράριο λειτουργίας ως τις 25 Απριλίου

Keywords
Τυχαία Θέματα