Ανθή Βούλγαρη: Ξέσπασε για το χάσκι - «Δεν ξαναπατάω Αράχωβα μέχρι να ανοίξουν στόματα»

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας εγκληματίας κυκλοφορεί ανάμεσά τους και σφυρίζουν αδιάφορα», είπε η Ανθή Βούλγαρη.Την οργή και την αγανάκτησή της για τη φρικιαστική υπόθεση της άγριας κακοποίησης και του βιασμού του χάσκι στην Αράχωβα εξέφρασε το πρωί της Τετάρτης (6/12) η Ανθή Βούλγαρη. «Επειδή…

«Ομερτά» στην Αράχωβα: Πληροφορίες ότι ξήλωσαν ακόμα και κάμερες

Την

ίδια ώρα, πληροφορίες που θα μπορούσαν να ξεσκεπάσουν τον βασανιστή του Όλιβερ, του χάσκι που χτυπήθηκε, βιάστηκε με αιχμηρό αντικείμενο και τελικά πέθανε, μένουν κρυμμένες και δυσκολεύουν το έργο των Αρχών για την αποκάλυψη του δράστη. Ο κακοποιητής του Όλιβερ αντιμετωπίζει ποινή 10 ετών και πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ.

Η πρωτοφανής αγριότητα που υπέστη ο Όλιβερ οδήγησε την αρμόδια αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αναστασία Μασούρα, να παρέμβει, διατάσσοντας τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας, για τον εντοπισμό του δράστη και την παραπομπή του στην Εισαγγελία Λειβαδιάς.

Νέες πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, ενδεχομένως να έχει καταστραφεί υλικό από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονταν σε μαγαζί που γειτνίαζε με το σπίτι του ιδιοκτήτη του Όλιβερ, καθώς μέσα σε ένα με δύο βράδια ξηλώθηκαν οι κάμερες.

Το χρονικό της κτηνωδίας

Το βράδυ της περασμένης Κυριακής, ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ άφησε για λίγο το σκυλί να βγει έξω.

Ο Όλιβερ δεν επέστρεψε ποτέ και η οικογένεια το αναζητούσε μέχρι το ξημέρωμα.

Το βράδυ της Δευτέρας τελικά ο ιδιοκτήτης ενημερώθηκε ότι ο Όλιβερ βρέθηκε, βαριά κακοποιημένος και τελικά δεν τα κατάφερε.

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι το χάσκι εντοπίστηκε με δεμένο το στόμα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανθή Βούλγαρη, Ξέσπασε, - Δεν, Αράχωβα,anthi voulgari, xespase, - den, arachova